Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom miért nem szereti ha felhívom napközben vagy este?
Mindenki azt mondja, nem olyan a párja, aztán kiderülnek dolgok.
Egyébként nem biztos hogy megcsalás, más titkok is lehetnek a pakliban.
Akkor hívjon ő, ha zavarja hogy neked sokba kerül.
Ugyan már...
Kifogás.
Ha csak hétvégén találkozgattok, nem valami szoros kapcsolatról van szó..
Hétközben a saját dolgaival foglalkozik, nem te jársz a fejében. Azt írod, este amúgy is beszéltek skypon, ilyen sokat, szerintem is felesleges, ha még ezen kívül is hívogatod (ha nincs különösebb oka, csak úgy..)
Gondolom, te vagy a lány...
Ha azt mondja, hogy zavarja, jobb lenne, ha inkább visszafognád a telefonálgatást, ne erőltesd rá magad.. Engedd, hogy élje az életét, és csak annyiszor hívd fel, ahányszor ő is hív téged...
Nem értem, miért gondoltok azonnal megcsalásra..
vagy mindenki magából indul ki? :)
ma 11:29
én vagyok a férfi és azért hívom hogy éreztessem vele hogy bár távol de itt vagyok neki és ne érezze magát magányosan...ha délután felhívom nem beszélünk sokat csak 2-3 percet.
De elég szoros köztünk ennek ellenére a kapcsolat és mindent megbeszélünk egymással nincsenek titkok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!