Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jó ötlet, ha felhívom rá a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet, ha felhívom rá a figyelmét, hogy más is ringbe szállt értem, nem ő az egyedüli versenyző?

Figyelt kérdés

Tetszik valaki, de szerintem bizonytalan kettőnk kapcsolatát illetően, nem tudja, pontosan mit szeretne. Én tudom: őt szeretném. Viszont van valaki, aki szintén szívesen lenne velem. Jó ötlet, ha elmondom az első számú pasinak, hogy más is szeretne velem találkozni? Tegyem kicsit féltékennyé, és beindul a dolog, vagy csak magam alatt vágom a fát?

19/L

2011. febr. 24. 17:37
1 2
 1/12 Norb66 ***** válasza:
Ha féltékennyé teszed azzal magad alatt vágod a fát, mert el fog hagyni.
2011. febr. 24. 17:38
 2/12 anonim ***** válasza:

Szerintem nem jó ötlet. A jó kapcsolat csak bizalmon alapulhat. Ebbe ilyen "zsarolás" nem fér bele.

Lehet tévedek.

2011. febr. 24. 17:42
 3/12 anonim ***** válasza:

Kétesélyes a dolog. Ha nem tudja mit akar akkor lehet hogy ezután "megijed" és tényleg beindul a dolog, de az ellenkezője is megtörténhet.

Engem mindenesetre elbizonytalanítana és frusztrálna hogy nem én vagyok az egyetlen.

2011. febr. 24. 17:47
 4/12 anonim ***** válasza:

Nálam egészen biztosan nem jönne be. Nem prédaként tekintek a lányokra, hogy versengeni kelljen értük, meg harcolni bunkósbottal.

24 f

2011. febr. 24. 18:02
 5/12 anonim ***** válasza:

szerintem rossz ötlet. én hajtottam egy lányra már jó ideje, amikor megtudtam, hogy van valaki más is "a ringben". magam alá kerültem.

a lányra nem hajtottam többet.

utána megismertem mást, történetesen a testvérét. már vele járok.

ha valóban őt akarod, ne hozd fel, hogy más is versenyben van.

inkább viszonozd az ő próbálkozásait (feltételezem, hogy lányként tudod hogy kell), azzal segítesz a legtöbbet!

2011. febr. 24. 18:08
 6/12 Huan001 ***** válasza:
mivel én tapasztatt favágó mútra tekinthetek vissza!..ezennel kijelentem hogy ne ismértlem NE vágd magad alatt a Fát!akurv@f@szba a lábam(xD)
2011. febr. 24. 18:11
 7/12 anonim ***** válasza:
De amúgy nem is tudom, hogy jut ilyen hülyeség az eszedbe! Ha valakit kedvelsz, szeretnél vele kapcsolatot, akkor nem az a logikus és kézenfekvő, hogy kimutatod neki ezt, és pontosan azt sugallod, hogy más nem létezik számodra???
2011. febr. 24. 18:13
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem se tedd. Inkább tényleg azt mutasd, hogy csak ő kell neked, így sokkal jobba rád fog hangolódni.
2011. febr. 24. 18:17
 9/12 A kérdező kommentje:
Teljes mértékben azt mutatom, hogy nekem most csak ő számít, keresem, levelet írok neki, felhívom, de ő nem keres... Akkor mégis hogyan érhetném el, h többet törődjön velem?
2011. febr. 25. 14:48
 10/12 anonim ***** válasza:
Ez már más kérdés. :) Ha nem válaszol az érdeklődésedre, akkor nem tudsz mit tenni...
2011. febr. 25. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!