Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnöm azt kiabálja rám,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnöm azt kiabálja rám, hogy nincs munkahelyem? Kötelezö ha máshonnan van bevételem?

Figyelt kérdés

Állandóan leéget. Kiabálja a szomszédok meg idegenek elött, hogy munkanélküli vagyok és menjek el dolgozni! Minden vitánál ez az érve, hogy nekem nincs munkahelyem.

Valóban nincs 5 éve! De! Ügyes üzleti húzásokkal a munkám mellett el tudtam adni a barátommal közös cégemet annyiért, hogy még az áremelkedések elött tudtam venni 3 lakást Budapesten (egy amiben lakok) és 2 lakást a Balatonon, meg még maradt is pénz amit befektetek a tözsdén. A 4 lakást kiadom Airbnb-n amiböl az adók után is nagyon szépen keresek, föleg a balatoni lakások hoznak nagyon szépen nyáron. Többet keresek mint amikor bejártam dolgozni! A tözsdézés is szépen hozott a korona alatt, megötszöröztem a betett 6 milló forintot. Jelenleg a 2 budapesti lakást én takarítom napi szinten, intézem az ügyeit. Felújítom öket évente, stb. Az is sok munka. Igen, nem járok be 8 órában sehova, de ez van.

Miért akkora bün ez? Miért baj ha nem egy irodában ülök egész nap? Más nö örülne ha úgymond jómódú párja van, nem?

Most aki mondjuk megnyeri a lottót az lenézendö mert nem jár be egy munkahelyre? Fektethettem volna a pénzt valami vállalkozásba ahova be kell mennem minden nap reggeltöl estig de így döntöttem. Kvázi napi 1-2 óra munkával megkeresem a régi fizetésem dupláját amiért mindent el kellett viselnem a fönöktöl.

Mit gondoltok? És tekintsünk el attól, hogy dicsekedni akarok vagy csajozni mert annál sokkal zárkózottabb ember vagyok. Senki nem is tudja mivel foglalkozom, hogy van egyáltalán pénzem és a szomszédok simán elhiszik hogy munkanélküliként a párom fizet mindent annyira nem reklámozom magamat.

2021. szept. 13. 13:20
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen értelmesen leírtad a helyzetet, értelmileg tudatában vagy, hogy rémes a kapcsolat. Szerintem még az érzelmi szálak tartanak fogva, illetve talán a változástól való félelem, ami természetes része a döntési folyamatnak.

Azok kritizálnak, irigykednek a munkádra (mert van), akik nem boldogok a sajátjukkal, és váltanának.

Én otthagytam a munkahelyem, és élvezem a szabadságot, és akinek ezt kb. így elmondtam, vagy érezte, hogy örülök a helyzetnek, azok közül soknál tapasztaltam haragos szinezetű vagy lehúzó reakciót, és egy ideig nem értettem ezeket, aztán leesett, hogy irigykedtek. Meg normális reakciók is voltak.

(24es)

2021. szept. 15. 16:23
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
Akkor neked is azert van egy rossz parkapcsolatod, hogy elmondhasd, hogy van valakid? Ilyenkor ugy erzem, hogy megerdemled.
2021. szept. 16. 12:13
 33/37 anonim ***** válasza:
100%
32 ez bölcs hozzászólás volt. Tetszik! memorizálom!
2021. szept. 16. 14:12
 34/37 anonim ***** válasza:
71%
Szakítanék. Ez egy fogyatékos. Az élet lényege, hogy le tudd rakni a munkát, nem hogy legyen egy. Neked sikerült. Neki nem. Neked kéne kiabálnia rá, hogy ő csak egy rabszolga és lépjen ki a munkájából és éljen meg munka nélkül ahogy te, mert ez így szánalmas.
2021. szept. 16. 20:52
 35/37 anonim ***** válasza:

Egyetemen tanítok. Megint egy szomorú példa arra, hogy a diplomához nem tudunk adni IQ-t, de sokszor még tudást sem.

Tudod, hogy ebből nem lesz semmi komoly dolog, ne is legyen!

Ne értékeld le magad, és ne vesztegesd az idődet ezzel a lábával!

2021. szept. 29. 13:46
 36/37 anonim ***** válasza:
0%
pofázik még a picsa?
2021. szept. 30. 00:35
 37/37 A kérdező kommentje:

Kösz mindenkinek! Igen, félek a változástól, félek egyedül maradni. Nem vagyok gyakorlott csajozó sem, nem találom a nökkel a hangot. Pl sokan azt hiszik hogyha valakinek van pénze, akkor kikezdenek vele a nök, széttépik. Rám rám se néz senki kb. pénz ide vagy oda. Haverjaimat megnézik a csajok még azokat is akik házasok, még a gyerekeik mellett is. Múltkor elmentem egy barátommal a kisfiát babakocsiztatni, egy nagyon szép fiatal nö úgy nézett rá, hogy majdnem leteperte a babakocsi mögött. Ilyen is van.

Amúgy igen, még mindig kiabál a párom. Legutóbb az anyja elött üvöltött, hogy “takarodj el dolgozni, munkanélküli embert hogyan tisztelnék?”. Ezt arra reagálta, hogy rászóltam, hogy szépen beszéljen velem, föleg mások elött.

Tudom, hogy az én hibám minden, gyáva vagyok. De a válaszok amiket kaptam, sokat segítettek a saját magam megítélésében. Tudjátok, aki minden nap azt hallja, hogy pl ez nem munka, az el is hiszi egy idö után. Én is már kezdtem szégyellni a foglalkozásomat.

2021. szept. 30. 09:13
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!