Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuális téren mennyire lehet problémás így egy
kapcsolat?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
Másfél hónapja ismerkedem egy nővel, aki 21 éves de már volt 2 exe, összesen 4 évnyi kapcsolata.
Ennek ellenére valamiért sok sérelem van benne az exei miatt. Csókolózásnál hamar véget akar vetni az egésznek (elméletileg régen mindenki le akarta tolni a nyelvét a torkán) és eltol magától. Megsimogattam az arcát és rám förmedt, hogy ne csípjek bele (pedig csak megsimogattam), mert régen csipkedték őt. Utána bocsánatot kért, de ezek nekem eléggé rosszul esnek. Az elején még könnyebben vettem az ilyeneket, de ahogy telik egyre nehezebb a "miértre" választ találni magamban (mert amikor megbeszéljük mindig megígéri, hogy majd nem csinálja, de legközelebb mégis). Azt mondja nagyon szeret velem lenni.
Azt nem tudom, hogy szexuális téren milyen tapasztalatai vannak, mert még nem beszéltünk erről, de aki már kisebb dolgokhoz is így áll, azzal szerintetek nem lesz problémás a szexualitás része?
Tök mind1, ez már így is eléggé taszító, nem? Neked nem ez jön le? Te mégis vonzódsz hozzá, vele akarsz szexelni? Akkor próbáld ki... Szerintem körülményeskedő, és az is lehet, hogy annyira nem vonzódik hozzád, vagy nem jól csókolsz, aztán így tudja ezt kifejezni jelenleg, hogy eltol. De rendesen nem mondaná meg, hogy mi a baj.
tegnap 18:00
2/12 anonim válasza:
Talán beszélj vele erről, hogy bántották-e. A nők általában szeretnek lelkizni. Nagyon nehéz, időigényes és tudatosságot kívánó felülírni a régi beidegződéseket, és nem belevetíteni a másikba az exeket. Ezt vagy kibírod vagy sem.
tegnap 18:02
3/12 anonim válasza:
Traumatizált erősen
tegnap 18:03
4/12 anonim válasza:
Úgy tűnik te egyáltalán nem szereted azt a lányt, különben ezeket megértenéd sőt sajnálnád és vigasztalnád miatt, megpróbálnád kompenzálni nála, nem még megsértődnél.
tegnap 18:22
5/12 anonim válasza:
Adj neki még egy kis időt, ha rájön, hogy megbízhat benned és te nem fogod bántani, akkor könnyebb lesz.
tegnap 18:37
6/12 anonim válasza:
Szerintem csak simán nem vonzódik hozzàd.
tegnap 18:47
7/12 anonim válasza:
"eltol magától"
Rossz emlékei lehetnek, és talán túl korán jöttél, és még nem tud bízni benned, vagy egyszerűen csak szeretne valakit, de nem áll készen egy kapcsolatra.
Kérdezd meg, miért tol el magától.
Sokáig ne akarj a megmentője lenni, ha ő nem akarja.
tegnap 19:00
8/12 anonim válasza:
Normális ahogy viselkedik? Nem, nem az. Itt valami komoly trauma lehet a háttérben. Egy ilyen emberhez rengeteg türelem, megértés, beszélgetés szükséges. Nem vagyok benne biztos, hogy ez benned meglesz. És ez nem is a te hibád, nem is az övé. Nagyon fontos lenne, hogy tudjatok beszélgetni a miétekről. Ne azt ígérje meg, hogy nem csinálja, hanem próbáld meg belőle kiszedni a dolgok hatterét, persze ha valóban érdekel. Nehéz lehet megnyílni neki, tehát ehhez kell a sok türelem. Próbáld meg elmondani a saját szavaiddal, hogy nagyon szeretsz vele lenni, de nehéz neked ahogy reagál. Megtisztelne a bizamával, és megosztaná-e veled, hogy mi történt a múltban, ami ezt okozta? Nem kell mindent egyszerre, csak amennyit képes elmondani. Mert te is csak úgy tudsz segíteni, ha őszinte.
tegnap 19:01
9/12 anonim válasza:
Nem normális az ilyen. Ha valami trauma érte, húzzon el pszichológushoz, de ne a másikat büntesse érte!
tegnap 19:17
10/12 anonim válasza:
Nekem ezek már eléggé kiábrándítóak és nem akarnám tudni hogy a szexben is ilyen e.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!