Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Lányok, Asszonyok! Hosszabb kapcsolatotok alatt gondoltatok e arra hogy szeretőt tartsatok mert úgy érzitek társas magányban éltek, de több dolog miatt nem akartok mindent borítani ? Esetleg kerestek e még ill megoldotta e a problémát?
Életvezetési tanácsokat nem kérek, el tudom dönteni hogy mi a helyes és mi nem az életemben.
Pasi vagyok!
Sose mertem volna borítható dolgokat tenni egy kapcsolatba.
Mindig az emberi, baráti, szerelmi dolgok voltak csak a közös témák közt.
Nem, pedig átmenetileg volt olyan időszak, amikor voltak problémák, de megoldottuk őket. Ehhez mind a két fél kell. Ha valamelyik nem úgy áll hozzá, akkor szét kell menni. Felesleges egy harmadik személlyel bonyolítani a dolgokat.
Nálunk közös a felelősség a házasságunk iránt. Van tisztelet és bizalom. Nincs az a pénisz, ami miatt ezt felrúgnám.
Gondoltam rá, mivel megcsaltak.
Felnéztem tinderre, de kiábrándító volt a választék. Külsőre voltak szépek, de túl nyomulósak/unalmasak/elmebetegek.
Nem. Bár úgy adódott, hogy lehetőségem lett volna rá, de nem éltem vele. Azóta se bánom.
Most meg azêrt nem tartanék, mert még a szexből is elegem van, nemhogy a párkapcsolatomból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!