Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes pszichológushoz fordulni azért mert nincs barátnőm? Azért gondoltam, mert barátom sincs sok, és a társas kapcsolatok terén is problémáim vannak. 30F

Figyelt kérdés

Régebben gondoltam, hogy megváltozik majd a helyzet, lesz több barátom, esetleg barátnőm, de már úgy vagyok vele, hogy nem érdekel, szinte nem is birok elviselni sok embert, vagy csak szimplán nem érdekelnek.

Lehet pszichológus tudna segiteni..vagy nem?

2021. aug. 9. 17:52
 1/8 anonim ***** válasza:
84%

Igen tud segíteni, de csak ha te meg akarsz dolgozni, azért hogy változzon a személyiséged.

Ha csak eljársz beszélgetni annak nincs értelme.

2021. aug. 9. 18:02
 2/8 anonim ***** válasza:
98%
Csak akkor tud segíteni, ha akarod, hogy legyen barátnőd/barátaid, de vmi miatt nem mersz nyitni. És számíts rá, hogy a pszichomókus sem fog neked szerezni, csak elmondja, hogy kb mit kellene tenned. Szóval a meló 90%-a a te dolgod lesz.
2021. aug. 9. 18:21
 3/8 anonim ***** válasza:
96%
Ugy kepzeld el, mint a tanctanart. Nem fog helyetted tancolni, de tud olyat mondani, vagy kerdezni, amit ha megfontolsz jobb lehetsz. Iranyitott szemelyisegfejlodes, es nem csak a csajozasban veszed hasznat, hanem a mindennapokban is.
2021. aug. 9. 18:40
 4/8 anonim ***** válasza:
93%
Stip stop, foglalom, mint havert! Írj kérdező!:)
2021. aug. 9. 18:41
 5/8 anonim ***** válasza:
61%
Menj inkább el egy kurvához..
2021. aug. 9. 21:26
 6/8 anonim ***** válasza:
90%
Mert a pszichológusok aztán rohadtul társasági emberek.....
2021. aug. 9. 23:30
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem tud, igazából te is tudod mi a probléma: nem viseled el az embereket.

Feltetted a kérdést magadnak hogy miért nem? És hogy mit akarsz nyújtani egy párkapcsolatban illetve mit varnal egy párkapcsolattol? Mert ha ezek irracionálisak, azt te is érzed viszont úgyis csak te tudsz ezen változtatni HA akarsz. Akarsz?

Legalább egy jót tegyél meg magaddal, azt az alkalmanként kb 8 ezer forintot amit pszichológusra költenel koltsd vmi jora: fejmasszazs, finom, különleges kaja, vagy egy izgalmas könyv!

2021. aug. 10. 10:28
 8/8 A kérdező kommentje:
7-es akatok változtatni igen. De ha nem kapok támpontot, tanácsokat hogyan induljak el, akkor nem sokra fogok jutni, csak a sötétben tapogatózok. Igen nem minden embert viselek el, nyilván nem vagyok egy nagyon extrovertált tipus aki mindenkivel lepacsizik stb. Lehet ugy gondolod nem tud segiteni, neked voltak esetleg tapasztalataid? Egy próbát megérne szerintem, aztán meglátom.
2021. aug. 10. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!