Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes pszichológushoz fordulni azért mert nincs barátnőm? Azért gondoltam, mert barátom sincs sok, és a társas kapcsolatok terén is problémáim vannak. 30F
Régebben gondoltam, hogy megváltozik majd a helyzet, lesz több barátom, esetleg barátnőm, de már úgy vagyok vele, hogy nem érdekel, szinte nem is birok elviselni sok embert, vagy csak szimplán nem érdekelnek.
Lehet pszichológus tudna segiteni..vagy nem?
Igen tud segíteni, de csak ha te meg akarsz dolgozni, azért hogy változzon a személyiséged.
Ha csak eljársz beszélgetni annak nincs értelme.
Szerintem nem tud, igazából te is tudod mi a probléma: nem viseled el az embereket.
Feltetted a kérdést magadnak hogy miért nem? És hogy mit akarsz nyújtani egy párkapcsolatban illetve mit varnal egy párkapcsolattol? Mert ha ezek irracionálisak, azt te is érzed viszont úgyis csak te tudsz ezen változtatni HA akarsz. Akarsz?
Legalább egy jót tegyél meg magaddal, azt az alkalmanként kb 8 ezer forintot amit pszichológusra költenel koltsd vmi jora: fejmasszazs, finom, különleges kaja, vagy egy izgalmas könyv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!