Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ez az ótvaros baromság,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez az ótvaros baromság, amit sok bolond állít, hogy az ember társas lény? 38 vagyok és mióta az eszemet tudom egyedül vagyok és soha nem igényeltem nőt, roppant jó egyedül. Miért állítanak ekkora fördmedvényt? Méghogy társas lány, eszem megáll.

Figyelt kérdés
2020. dec. 3. 22:45
1 2 3 4 5 6 7
 1/61 anonim ***** válasza:
60%
A sok ostoba barom azt hiszi, hogy ez a párkapcsolatokra vonatkozik, nem pedig az emberi kapcsolatokra. Azért mondogatják. Azért érvelnek ezzel, mikor viszket nekik.
2020. dec. 3. 22:47
 2/61 A kérdező kommentje:
7 től este 6 ig munka, utána 8 ig konditerem vagy úszás, 8 tól meg már készülődés másnapra. Kinek volna kedve meg ideje bolond nőkre.
2020. dec. 3. 22:47
 3/61 A kérdező kommentje:
Első, Igen. Van két jó barátom, nekem ez bőven elég.
2020. dec. 3. 22:48
 4/61 anonim ***** válasza:
89%
Ha olyan jól ellennél egyedül, nem pocskondiáznád a másik nemet. Eléggé úgy néz ki, hogy csak szeretnéd élvezni az egyedüllétet, valójában viszont csak szimplán nincs más választásod, mert egy balfax nőgyűlölő vagy. :)
2020. dec. 3. 22:49
 5/61 anonim ***** válasza:
91%
Tipikus. Tagadja és elutasítja, amíg tud megszerezni.
2020. dec. 3. 22:51
 6/61 anonim ***** válasza:
84%
De nem mindenki impotens, mint te.
2020. dec. 3. 22:52
 7/61 anonim ***** válasza:
75%

Az emberek 99%-a igényli a szeretést, elfogadást, elismerést, a szerelmet, és a szexualitást. A maradék 1%-a nem, általában ők valamilyen mentális zavarban, betegségben szenvednek a születésüktől fogva.

Te az 1% tagja vagy. Én elfogadom, de te fogadd el hogy mekem igényem az hogy szeressenek, és elismerjenek a munkámban, és azon kívül is persze. S fogadd el azt is, hogy minden egészséges ember ugyanezt igényli.

2020. dec. 3. 22:55
 8/61 anonim ***** válasza:
61%
38 évesen nem szar, hogy nincs se barátnőd, se feleséged, de még gyerek sincsen, és ha így gondolkodsz nem is lesz? Szerinted majd 75 évesen a halálos ágyadnál az a 2 barátod ott lesz veled, ha nem éled túl őket? Na ezen gondolkodjon el a sok magánypárti. Nem azért mert társaslények vagyunk. Az élet csúcspontja hogy szaporodunk, van valaki akinek átadunk mindent, és nem magányosan éljük le az egészet. Így az életednek mi értelme van?
2020. dec. 3. 22:55
 9/61 anonim ***** válasza:
89%

"7 től este 6 ig munka, utána 8 ig konditerem vagy úszás, 8 tól meg már készülődés másnapra."

Tehát egy robot vagy, akinek semmi másból nem áll az élete, mint profitot termel, karban tartja a karosszériát, majd felkészül, hogy másnap ismét profitot termeljen? Ez tényleg sokkal tartalmasabb, mint egy emberi kapcsolat!

2020. dec. 3. 22:57
 10/61 A kérdező kommentje:

Szerinted majd 75 évesen a halálos ágyadnál az a 2 barátod ott lesz veled,

És nagyokos, neked mi a garancia arra, hogy valamelyik gyereked vagy unokád ott lesz? 10 ből 9 öreget benyomnak egy öregek otthonába, hogy ott forduljon fel. 99% h te is ott végzed nagyokos.

2020. dec. 3. 23:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!