Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ez az ótvaros baromság,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez az ótvaros baromság, amit sok bolond állít, hogy az ember társas lény? 38 vagyok és mióta az eszemet tudom egyedül vagyok és soha nem igényeltem nőt, roppant jó egyedül. Miért állítanak ekkora fördmedvényt? Méghogy társas lány, eszem megáll.

Figyelt kérdés
2020. dec. 3. 22:45
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
51%

Attól, hogy neked nem kell még másnak kellhet!

Mi ebben olyan bonyolult?

A férfiak többsége is szeretne családot, te nem...na bumm. Te életed, azt csinálsz vele, amit akarsz.

N

2020. dec. 4. 00:04
 32/61 anonim ***** válasza:
68%

"soha nem igényeltem nőt"

A mai világban nem szégyen melegnek lenni.

2020. dec. 4. 00:07
 33/61 A kérdező kommentje:

"soha nem igényeltem nőt"

A mai világban nem szégyen melegnek lenni.

Nem vagyok meleg.

2020. dec. 4. 00:08
 34/61 anonim ***** válasza:
27%
Szűz vagy még?
2020. dec. 4. 01:15
 35/61 anonim ***** válasza:
39%

"Plusz láttam eleget, hogy tették tönkre a nők a környezetemben a pasikat"

Itt a pacsi! 🤚

En is lattam, aztan meg is koszontem, hogy fiatalkoromban elhajtottak es friendzone-ba kuldtek.

36F incel

2020. dec. 4. 02:50
 36/61 anonim ***** válasza:
67%

Ez inkább szomorú

2020. dec. 4. 02:59
 37/61 anonim ***** válasza:
34%
Attól hogy van egy ilyen ember a százból még nem ez a normális.
2020. dec. 4. 05:32
 38/61 anonim ***** válasza:
29%
A kérdezőn nem lehet élősködni, nem lehet pitiztetni meg csicskáztatni és ez nagyon sért pár önmagában életképtelen galandférget ahogy elnézem.
2020. dec. 4. 07:38
 39/61 anonim ***** válasza:
72%

Erre mondják, hogy a kivétel erősíti a szabályt.

Nem értem miért vagy úgy megindulva, lehet, hogy te kivételt képezel, van ilyen. Attól még általánosságban az emberek nagy részére igaz lehet.

Viszont teljesen jól teszed, hogy kerülöd a társaságot, ilyen indulatos, idegbeteg embernek (ahogy a fogalmazásodból lejön) nem való az.

2020. dec. 4. 08:53
 40/61 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az. Csak felcsesz, amikor itt sokan leírják, hogy ez csak 100 ból 1 ember, a többség mind gyereket akar, stb. Ami nem igaz. A házasságokban 80%-ban a nők akarják a gyereket, szinte rákényszerítik a pasit erre, vagy elhagyják. Aztán meg ha megvan, legyen rabszolga, dolgozzon még többet, hogy eltartsa a családot.
2020. dec. 4. 09:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!