Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez az ótvaros baromság, amit sok bolond állít, hogy az ember társas lény? 38 vagyok és mióta az eszemet tudom egyedül vagyok és soha nem igényeltem nőt, roppant jó egyedül. Miért állítanak ekkora fördmedvényt? Méghogy társas lány, eszem megáll.
Attól, hogy neked nem kell még másnak kellhet!
Mi ebben olyan bonyolult?
A férfiak többsége is szeretne családot, te nem...na bumm. Te életed, azt csinálsz vele, amit akarsz.
N
"soha nem igényeltem nőt"
A mai világban nem szégyen melegnek lenni.
"soha nem igényeltem nőt"
A mai világban nem szégyen melegnek lenni.
Nem vagyok meleg.
"Plusz láttam eleget, hogy tették tönkre a nők a környezetemben a pasikat"
Itt a pacsi! 🤚
En is lattam, aztan meg is koszontem, hogy fiatalkoromban elhajtottak es friendzone-ba kuldtek.
36F incel
Erre mondják, hogy a kivétel erősíti a szabályt.
Nem értem miért vagy úgy megindulva, lehet, hogy te kivételt képezel, van ilyen. Attól még általánosságban az emberek nagy részére igaz lehet.
Viszont teljesen jól teszed, hogy kerülöd a társaságot, ilyen indulatos, idegbeteg embernek (ahogy a fogalmazásodból lejön) nem való az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!