Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ez az ótvaros baromság,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez az ótvaros baromság, amit sok bolond állít, hogy az ember társas lény? 38 vagyok és mióta az eszemet tudom egyedül vagyok és soha nem igényeltem nőt, roppant jó egyedül. Miért állítanak ekkora fördmedvényt? Méghogy társas lány, eszem megáll.

Figyelt kérdés
2020. dec. 3. 22:45
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
72%
Frusztrált vagy, fordulj pszichológushoz. Elég értelmetlen dolgokon kattogsz itt.
2020. dec. 4. 09:10
 42/61 anonim ***** válasza:
57%

A társas lény nem arra vonatkozik, hogy élettársad legyen, hanem arra, hogy emberi lények legyenek körülötted. Kollégák, konditermi haverok, kedves barátok.

Nekem sincs pasim, nem is akarok, de társaságra szükségem van. Kollégákra, barátokra, testvérre. Egy kedves szomszéd is jól jönne, de az nincs.

2020. dec. 4. 09:11
 43/61 anonim ***** válasza:
36%

"A házasságokban 80%-ban a nők akarják a gyereket, szinte rákényszerítik a pasit erre"

Ez nagyon nem igaz. A férfiak legtöbbje akar gyereket.

2020. dec. 4. 09:16
 44/61 anonim ***** válasza:
56%

Te nem igényled, mások igen.

Te a kisebbik csoportba tartozol.

Ne akarj másokat győzködni, véleményed lehet, de ez mindenkinek egyéni.

2020. dec. 4. 09:29
 45/61 A kérdező kommentje:

Ez nagyon nem igaz. A férfiak legtöbbje akar gyereket.

Olvasd el a nemzetközi statisztikákat ha tudsz angolul, meglátod, hogy az én állításom a helytálló és majd mindig a nők akarják a dolgot.

2020. dec. 4. 09:37
 46/61 A kérdező kommentje:

Te a kisebbik csoportba tartozol.

?? Nem hiszem, egál inkább.

2020. dec. 4. 09:37
 47/61 anonim ***** válasza:
73%

Sajnálom, hogy ilyen megkeseredetten álsz a dolgokhoz.

Neked nem kell, másnak meg kell! Mit nem értesz ezen?

100-ból legyen 10, akinek nem kell nő.

N

2020. dec. 4. 10:17
 48/61 anonim ***** válasza:
48%

"A házasságokban 80%-ban a nők akarják a gyereket, szinte rákényszerítik a pasit erre, vagy elhagyják."

Akkor mi kivételek vagyunk, nálunk a párom akar kettőt én csak egyet szeretnék. A nővérem meg egyet se akar, a férje meg majd megbolondul a gyerekért. Pont beleesünk abba a 20%-ba, érdekes.. 🤷‍♀️

29 N

2020. dec. 4. 10:27
 49/61 A kérdező kommentje:

Akkor mi kivételek vagyunk, nálunk a párom akar kettőt én csak egyet szeretnék. A nővérem meg egyet se akar, a férje meg majd megbolondul a gyerekért. Pont beleesünk abba a 20%-ba, érdekes.

Majd akkor is gyere ide vissza sírni, amikor 10-14 év múlva elhagy egy fiatalabb, gyerektelenért.

2020. dec. 4. 10:37
 50/61 anonim ***** válasza:
72%
Hú de beteg vagy te kérdező, és borzasztó rosszindulatú. Jobb is, ha megkíméled az embereket magadtól.
2020. dec. 4. 10:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!