Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehetne esélyem aszexuális part találni? Vagy aki az, annak muszáj egyedül maradnia es megbolondulnia a maganytol?
Van egy nő unokatestverem, sokkal idősebb nálam, ő Nem aszexuális, egyszerűen csak nem talált magának párt és egyedül maradt. Borzasztó látni ahogy él, borzasztó hallgatni hogy mennyire megkeseredett, mostanra jutottam el oda, hogy én nem akarok így élni. Egy kapcsolatban tudnék lenni, szerelmes tudok lenni, viszont 100 %-ig aszexuális vagyok. 27 vagyok, eddig egy kapcsolatba sem tudtam belemenni emiatt. Úgy érzem képtelenség ilyen part találni es mara mar nagyon Depressziós vagyok. Gyűlölöm az életet, amiért képtelen vagyok arra, ami másnak semmi különös, de nem tehetek róla. Mar a szex gondolatától is bőgni tudnék es undorodom tőle.
Van erre bármi megoldás, vagy törődjek bele, hogy egyedül leszek? Ráadásul testvérem sincs. Nyilván az öngyilkosság megoldás lenne, de egyelőre nem tudom megtenni
Talán a neten, tematikus csoportban vagy társkeresőn. De mint minden esetben, itt is ÓRIÁSI szerencse kell, hogy megtaláld a "neked valót", hozzád passzolót, mert nyilván nem csak annyi számít, hogy aszexuális legyen.
Én nem vagyok aszexuális, de taszító nő igen, szerencsém pedig minden más életterületen van bőven, cserébe ezen 0. 30 leszek jövőre, akkor már 7 éve full egyedül, szóval rólam is kijelenthető már, hogy egyedül maradtam. Csak addig tervezek élni, míg a szűkebb családom, hogy itt legyek, ha esetleg szükség van rám, a segítségemre. Tovább egy percig sem, mert ez így leírhatatlanul sz*r.
Facebook-on van ilyen csoport.
De amiket írsz, te nem vagy asexuális. Az asexuális nem undorodik a szextől, hanem nem érdekli egyáltalán, és nem érez szexuális vágyat senki iránt, bár vannak ennek fokozatai, mert olvastam itt, hogy volt olyan aszex aki hébe hóba a párjával intim kapcsolatba volt, de az szerintem nem teljesen aszex, de mindegy.
Szerintem első körben keress egy terapeutát, aki kideríti az okát miért érzel így, én nem akarok semmit írni, de az undor gyakran valamilyen gyerekkorban látott dologból adódó fixáció.
Pláne, hogy még olyan gondolataid is vannak pl. élet eldobása, hogy egyelőre nem tudod megtenni. Mi van? Azonnal keress fel egy pszichológust, mert innentől kezdve te nem vagy aszexuális.
Én pl. demiszexuális vagyok, de nincsenek ilyen gondolataim. Ha nem tudod a demiszexuális csak érzelmekkel képes intim kapcsolatra.
Amit 1-es ír az eleje jó, de az utána következő szintén pszichológust igényelne. Az szép dolog, hogy a családodnak segíteni akarsz, de azért már a családod is morogna, megsértődne és szomorú lenne, amit utána írtál és jogosan.
Én is egyedül vagyok és idősebb vagyok tőletek, de én élvezem az életet, és egyáltalán nem mondtam le a társ találásról, de nem is hajtom, és nem is keresem online.
Élvezem az életet, és mikor úgy adódik majd becsatlakozik a társ is, és majd akkor tudni fogom, hogy na ő, de minden áron keresni, annak nincs értelme, mert annál jobban taszítja az ember, elsősorban saját maga gondolatától, mivel túl feszülten próbálná keresni az ember, annak értelme egy szál se.
Szerintem mindkettőtöknek nem ártana egy kis pszichológiai segítség és terapeuta segítsége.
Én sem vagyok aszex, de volt olyan barátnőm aki igen. Jó erős fél évig voltunk együtt, úgy hogy nem volt szexuális kapcsolat közöttünk. És elmondom hogy összességében nagyon jó párkapcsolat volt. A személyisége volt az ami megfogott, és elfogadtam Őt úgy ahogy volt.
A lényeg hogy ne add fel azért kérdező. Találhatsz olyat is aki szintén nem kívánja ezt, és akár ilyet is mint én (akinek nem fontos). Az biztos hogy ritka az ilyen, de mivel velem is ez volt, gondoltam írok választ. Mert szerintem mások is lehetnek így. Szerintem van remény...
A pszichiáterem, pszichológuson már rég túl vagyok, erről még nem is beszélgettem velük, mert ezen kívül is van bőven mentális problémám, de ezen nem lehet segíteni. Eleve el sem akarták hinni, hogy meg soha nem volt senkim. Előbb leszek asztronauta, mint hogy képes legyek a szexre.
Én még abba is simán belemennék, hogyha beleszeretnék valakibe, hagynám hogy bárkivel megcsaljon, csak engem hagyjon békén. Én szexuálisan abszolút tudok vonzódni, sőt amikor épp mániás korszakomban vagyok a fejemben működött a szex és nagyon akartam is, de élőben soha nem működne. Másrészt az is igaz, hogy nagyon válogatós vagyok 100 férfiből maximum egy az aki bejön.
Nagyon sokan próbálkoztak már nálam, de rajtuk éreztem, hogy az Aszexualitás fogalmát sem ismerik, szóval nekik még csak be sem mertem volna vallani hogy milyen mentális gondjaim vannak.
Olyan, mintha egy külön faj lennék, el sem tudom képzelni, hogy az emberek hogy képesek ilyesmire, hogy szexelnek este, aztán hogy néznek másnap egymás szemébe, majd hogy beszélgetnek hétköznapi dolgokról... plane, ha valaki nem vonzó. Nekem lehetőségem lenne nagyon jól kinéző férfiakkal is lenni, de meg velük sem menne, viszont minél rondabb egy férfi, en annál rosszabbul vagyok ennek az egésznek a gondolatától. En magam sem tudom, hogy mi lehet ennek az oka, de hogy nincs ra gyógyír, az biztos. Gondoltam arra is, hogy lehet leszbikus vagyok, de nem, biztosan nem vagyok az, soha nem akarnék nővel kapcsolatban lenni.
A következő válaszod után kérdező én azt az érzést olvastam a soraid között, hogy: szégyen!
Valami történt veled anno, ami ezt kiváltotta nálad, ez nem asszexualitás, ez lelki probléma, keresned kéne egy olyan szakembert, aki ezzel foglalkozik, talán szexológus, ők szerintem nem csak párokkal foglalkoznak.
Első körben szerintem önmagadat kéne lelkileg helyre tenni, hogy ne egy saját magadat lealacsonyító kapcsolatba huppanj, idézem tőled, azt se bánnád hogy megcsaljanak, csak téged ne zargasson ezzel. Akkor miért nem költözöl legjobb barátnővel egy házba. Keress olyan barátnőt vagy barátot, aki szintén így gondolkodik, és úgy egyedül sem leszel, de amíg a problémád okát nem találod meg, addig nem fogod igazán tudni, mi az hogy szerelem, mármint az igazi szerelem!
Ja és leszbi se vagy, mert a leszbi nem csak gondolatban de tudatosan is nővel akar nemcsak együtt lenni, hanem együtt is élni. Csak reflektáltam ezen válaszodra. A biszexuális is tudatosan a valóságban is mindkét nemmel képes, aki nem képes erre, az nem az.
Szerintem van valami blokk, zavar, ami miatt így reagálsz, de ezeket a szexuális irányultságokat jobb lenne elfelejtened, és próbáld meg megkeresni önmagad. Első körben olyan tevékenységek amikre már régóta vágysz, hobbi pl. de ne pótcselekvésként csináld, mert a hobbi nem arra való. De ezek mind segítenek az önfejlesztésben. Itt is volt olyan fiatal aki azt írta, hogy a családjának elmondta hogy meleg, de már nem vonzódik a saját neméhez és a nőkhöz kezdett el vonzódni erősen, és hogy mondja el a családjának hogy mégsem meleg. Azt tanácsolták neki hogy még ne mondjon semmit el, inkább tapasztaljon, és x év után mikor már biztosan tudja, hogy mi akkor elég megjelennie a barátnőjével, hogy mégis hetero és akkor tudtára adni a családjának.
Szerintem nem kell ezt nagyon elemezgetni. Az természetes hogy az embernek vannak szexuális vágyai, egyrészt biológia is, írtad, hogy van olyan időszakod amikor gondolatban nagyon is vágysz rá, biológiát azért is írtam, mert pl. havi előtt is előszokott nőknél fordulni, de nem mindig, az egy dolog mire vágysz gondolat szinten, és a valóságban meg mire nem. Szerintem ért valami anno ami miatt így alakult a dolog, amit önmagadban kéne tisztáznod, és utána megszűnnének ezek a bizonytalanságok.
A történethez az is hozzátartozik, hogy volt egy másik női rokonom, aki szinten egyedül maradt es élt 85 éves koráig... belegondolni is borzalmas. A testvére nyakán maradt, nélküle teljesen egyedül lett volna; de ugye nekem meg az sincs. Valószínűleg neki ugyanaz volt a gondja, mint nekem, szóval ez genetikai is lehet, az ellen meg nincs mit tenni.
A szégyen valóban közrejátszhat, baromira szégyellnéj belenézni annak a szemébe, akivel valaha lefekudtem, tényleg nem értem, hogy csinaljak ezt az emberek. Annyira cikinek tartok mindent, ami szex alatt történik, hogy el sem tudom mondani. Sőt, a meztelenseggel is gondom lenne. A bikinivel nincs, vagy a miniruhákkal, a teljes meztelenseggel viszont igen...
a leszbikussag annyival lenne könnyebb, hogy nők előtt nem zavar, ha meztelen vagyok, az sem zavar, ha ők meztelenek, egy nővel egyáltalán nem érezném magam kellemetlenül, viszont közben meg soha nem tudnék nőt szeretni... férfit viszont mar szerettem. Fogalmam sincs, hogy mi ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!