Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez az ótvaros baromság, amit sok bolond állít, hogy az ember társas lény? 38 vagyok és mióta az eszemet tudom egyedül vagyok és soha nem igényeltem nőt, roppant jó egyedül. Miért állítanak ekkora fördmedvényt? Méghogy társas lány, eszem megáll.
38 évesen nem szar, hogy nincs se barátnőd, se feleséged, de még gyerek sincsen, és ha így gondolkodsz nem is lesz?
Abszolót nem, sőt!
Az emberek 99%-a igényli a szeretést, elfogadást, elismerést, a szerelmet, és a szexualitást.
Öregem, te a Marson élsz? Talán ott igen ez van
#8-as vagyok
Na mivan érzékenyet kérdeztem, azért sikerült csak primitíven válaszolnod? Van értelme az életednek? Nem szar érzés középkorúként teljesen egyedül lenni?
75-80 körül van az átlag életkor, ha te 38 vagy, annak a duplája 76.
Szóval életed felén vagy, ezt jelenti a középkor. A rendszeres sportolás jó, de akkor sem leszel fiatalabb, és ezzel a hozzáállással egyedül halsz meg. Nem rosszból fogalmaztam ennyire durván, csak egyszerűen tényleg nem tudom felfogni, hogy ezt hogy lehet elfogadni? De legfőképp örülni neki?
#15 Ez mondjuk elég gyökér kérdés, úgy teszel, mintha az élet értelme egyedül a szerelem/gyerek lehetne...Ez azért így nagyon nem igaz.
Az viszont tény, hogy a kérdező nem vergődne itt, ha komolyan olyan jól lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!