Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ez az ótvaros baromság,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez az ótvaros baromság, amit sok bolond állít, hogy az ember társas lény? 38 vagyok és mióta az eszemet tudom egyedül vagyok és soha nem igényeltem nőt, roppant jó egyedül. Miért állítanak ekkora fördmedvényt? Méghogy társas lány, eszem megáll.

Figyelt kérdés
2020. dec. 3. 22:45
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 A kérdező kommentje:

38 évesen nem szar, hogy nincs se barátnőd, se feleséged, de még gyerek sincsen, és ha így gondolkodsz nem is lesz?

Abszolót nem, sőt!

2020. dec. 3. 23:06
 12/61 A kérdező kommentje:

Az emberek 99%-a igényli a szeretést, elfogadást, elismerést, a szerelmet, és a szexualitást.

Öregem, te a Marson élsz? Talán ott igen ez van

2020. dec. 3. 23:07
 13/61 anonim ***** válasza:
81%

#8-as vagyok

Na mivan érzékenyet kérdeztem, azért sikerült csak primitíven válaszolnod? Van értelme az életednek? Nem szar érzés középkorúként teljesen egyedül lenni?

2020. dec. 3. 23:09
 14/61 A kérdező kommentje:
Nem vagyok középkorú, az középkorú aki annak érzi magát és le van pukkanva. Rendszeresen sportolok, 10 szer annyit bírok fizikailag mint a 20 évesek. Na erre varrj gombot. És nem sz.r, hanem nagyon jó érzés. Ezért írtam ki, hogy másokat is erred buzdítsak.
2020. dec. 3. 23:11
 15/61 anonim ***** válasza:
81%
Arra nem válaszoltál, hogy mi az életed értelme tulajdonképpen? Én azt gondolom, hogy a munka és az edzés csak eszközök. Mi a cél?
2020. dec. 3. 23:13
 16/61 anonim ***** válasza:
77%

75-80 körül van az átlag életkor, ha te 38 vagy, annak a duplája 76.

Szóval életed felén vagy, ezt jelenti a középkor. A rendszeres sportolás jó, de akkor sem leszel fiatalabb, és ezzel a hozzáállással egyedül halsz meg. Nem rosszból fogalmaztam ennyire durván, csak egyszerűen tényleg nem tudom felfogni, hogy ezt hogy lehet elfogadni? De legfőképp örülni neki?

2020. dec. 3. 23:17
 17/61 anonim ***** válasza:
86%
16 nyilvánvalóan nem örül neki. Aki boldog, az nem írogat ki ilyen kérdéseket valahova. Az írogat ilyeneket, aki szenved, de valahogyan meg kell magának racionalizálnia, hogy miért jó az, ahogyan ő létezik, és ehhez keres validációt.
2020. dec. 3. 23:19
 18/61 anonim ***** válasza:
72%

#15 Ez mondjuk elég gyökér kérdés, úgy teszel, mintha az élet értelme egyedül a szerelem/gyerek lehetne...Ez azért így nagyon nem igaz.

Az viszont tény, hogy a kérdező nem vergődne itt, ha komolyan olyan jól lenne.

2020. dec. 3. 23:22
 19/61 anonim ***** válasza:
78%
18, nem mondtam, hogy egyedül az lehetne. Viszont a kérdező leírta egy napját: reggel 7-től 6-ig meló, aztán edzés, majd felkészülés a másnapi melóra. Hacsak ez a meló nem valami elképesztő társadalmi/tudományos/művészeti jelentőségű dolog, nem tudom elképzelni, hogy mindössze ez hogyan tehetne tartalmassá egy életet.
2020. dec. 3. 23:24
 20/61 A kérdező kommentje:
Hétvégén meditálok órákat, meg főzök. Ez kapcsol ki, tölt fel energiával. Te sem leszel fiatalabb, aki belémkötött...De mindenki annyi, amennyinek érzi magát. Én nem érzem magam ennyinek, és kitölti az életem a munka. Ami jó. ÉS jó így, nem azért írtam ki, mert nem jó így. Csak kérdeztem, h másnak is jó-e így, aki így van mint én.
2020. dec. 3. 23:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!