Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez az ótvaros baromság, amit sok bolond állít, hogy az ember társas lény? 38 vagyok és mióta az eszemet tudom egyedül vagyok és soha nem igényeltem nőt, roppant jó egyedül. Miért állítanak ekkora fördmedvényt? Méghogy társas lány, eszem megáll.
Igazad van kérdező, szerintem is fogalmatlan hülye, aki szeretné megélni, hogy szeretik valakivel egymást és együtt felépítenek egy családot, felnevelnek gyerekeket. Szánalmas!
Mikor nyilvánvaló, hogy a tökéletes élet, ha egy szobába bezárva dolgozol, edzel és fogyasztasz, hiszen ezekből a dolgokból merít az ember érzelmi teljességet.
Szerintem neked a Black Mirror 15 million credits c. része lenne álmaid világa :D
Dolgozok. Bent vagyok. Csak a
3 fonokom koronas. Otthon vannak.
Sztem nem azzal van a gond, hogy nem vágysz ezekre valahol, hanem félsz attól h bele mesz, családod lenne és aztán el hagynak vagy megcsalnak. Legalábbis a kommenteid alapján én ezt érzékelem. Igen, sok mindenkivel megesik, én is láttam a környezetemben ezeket. De látok szép történetek is, és az élethez hozzá tartozik a változás, szóval ha megtörténik fel kell állni.
Valahol a kettő között van az igazság. Nem szabad hogy a párod legyen csak a minden az életedben, ezen kívül ott kell legyen a munkád, a hobbijaid amit ugyanúgy élvezettel tudsz csinálni. És azért egy barát sohasem fog tudni úgy megölelni, mint a párod, de jobb esetben nem is fog megcsókolni. De persze ők is fontosak! Többnyire azért a kutatóknak, tudósoknak akik oly szenvedéllyel éltek haltak a munkájukért is volt felesége, vagy valakije.
Én túl vagyok egy két csalódáson, de nem gondolom úgy hogy ezek miatt vagy amiatt mert láttam már hogy nők és férfiak (mert hidd el nem csak a nők tudnak szemetek lenni) mit tettek a másikkal én elzárkózom. Okosan kell csinálni, anyagiakban nem függni a másiktól, a személyiségben meg megerősödni, hogy ha el is hagynak attól még ne omolj össze. Ha tudod, hogy értékes ember vagy akkor nem fogsz sokáig sírni, olyan miatt aki ezt nem értékelte és eldobott.
Az élet sava borsa lehet mindenkinek más, sosem szabad ráerőltetni a másikra semmit.
Egyébként egyik hozzászólásodra válaszolva. Én nem fogom a szüleimet be dugni valahova,ha ők nem akarnák. Keményen teszek azért, hogy gondoskodni tudjak majd róluk, ha úgy adódik, illetve legyen erre pénzem. És semmi esetre sem akarom, magukra hagyni őket.
Minderinek a saját dolga hogy mit kezd az életével. Kinek mi köze hozzá !
Nekem egyébként a munka miatt nincs és valszeg nem is lesz. Egy hónap 70%-ában dolgozom. 10%-ban a kötelező szarságok vannak. Mint takarítás, csekek, főzés....
A maradék 20%-ban meg magamra áldozom az időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!