Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ez az ótvaros baromság,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez az ótvaros baromság, amit sok bolond állít, hogy az ember társas lény? 38 vagyok és mióta az eszemet tudom egyedül vagyok és soha nem igényeltem nőt, roppant jó egyedül. Miért állítanak ekkora fördmedvényt? Méghogy társas lány, eszem megáll.

Figyelt kérdés
2020. dec. 3. 22:45
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
Ez mondjuk jogos...
2020. dec. 3. 23:28
 22/61 A kérdező kommentje:

#15 Ez mondjuk elég gyökér kérdés, úgy teszel, mintha az élet értelme egyedül a szerelem/gyerek lehetne...Ez azért így nagyon nem igaz.

Így igaz.

2020. dec. 3. 23:28
 23/61 anonim ***** válasza:
85%

Nyilván a tényleges válaszok csak benned vannak meg, és ha te tényleg, őszintén boldog vagy így, akkor élj úgy, ahogyan neked tetszik. Én ezt nehezen tudom elképzelni, és szinte biztos vagyok benne, hogy a lelked mélyén benned is megvan az igény, hogy kapcsolódj valakihez, valakikhez, de elképzelhető, hogy nincs, bizonyára ilyen ember is van.

Ettől még a legtöbb embernek ez az érzelmi szükséglete létezik, és ha te nem akarod, hogy megmondják neked, milyen szükségleted kellene, hogy legyen, te se kérd számon másoktól, hogy nekik meg miért van.

2020. dec. 3. 23:32
 24/61 anonim ***** válasza:
65%
Szeretlek
2020. dec. 3. 23:42
 25/61 anonim ***** válasza:
49%

Mert azon kívül mi más lehet az élet célja? Próbálj meg rá válaszolni. Szerintem egy ember aki csak "létezik", az céltalan. Űzheti ezt a játékot, de semmi értelme. Csak lelakja a környezetét, fogyaszt, de a társadalomhoz sem tesz hozzá.

Egyébként kérdező, nem belédkötés volt a szándékom, csak láttam milyen erőltetetten próbálod bizonygatni hogy milyen jó neked egyedül, majd 40 évesen. Igen is középkorú vagy, az életkornál a számnak nagyobb a súlya, mint a fiatalságérzetnek. Továbbra is kiállok a véleményem mellett, hogy ennyi idősen már illene tartani legalább a gyereknevelésnél, ha nem simán párkapcsolatnál. Az embereket utálod ennyire? Ezt tudom még elképzelni, hogy szívből rühelled az embereket, és ezért sem akarsz magad mellett egyet sem, főleg nem hozzájárulni, hogy még egy szülessen (a sajátod).

2020. dec. 3. 23:44
 26/61 anonim ***** válasza:
93%

"Mert azon kívül mi más lehet az élet célja? Próbálj meg rá válaszolni. Szerintem egy ember aki csak "létezik", az céltalan. Űzheti ezt a játékot, de semmi értelme. Csak lelakja a környezetét, fogyaszt, de a társadalomhoz sem tesz hozzá."

Az életnek objektíven SEMMI értelme, így mindenki maga dönti el, hogy mitől lesz az élete értelmes. Valakinek a családtól, gyerektől, van, akinek attól, hogy alkot, mert mondjuk művész.

Olyanok is vannak viszont, akik csak élnek bele a világba, a mának, próbálják közben magukat jól érezni. Ez értelmetlen? Ha nekik nem az, akkor nem. Ennyi a lényeg, a végén úgyis mindenki ugyanúgy végzi.

2020. dec. 3. 23:49
 27/61 A kérdező kommentje:
A szám csak egy szám, olyan mint a súly. De az ember az ember, sokkal és sokkal és még sokkal de sokkal fontosabb, hogy te mennyinek érzed magad. Nem gyűlölöm az embereket. De nem kell nő. Plusz láttam eleget, hogy tették tönkre a nők a környezetemben a pasikat. Szóval ha még 1%-ban valahol mélyen kívánnám is a dolgot, akkor sem kellene.
2020. dec. 3. 23:49
 28/61 A kérdező kommentje:

Ennyi a lényeg, a végén úgyis mindenki ugyanúgy végz

Itt a lényeg.

2020. dec. 3. 23:50
 29/61 anonim ***** válasza:
59%
Nem vagy társas lény de vannak barátaid és jelenleg is egy közönségi fórumon próbálod validálni magad..aha..
2020. dec. 3. 23:59
 30/61 anonim ***** válasza:
67%
Csak nem mindegy milyen életet élt a végéig. Ha te így érzed jól magad, szíve joga és ez a legfontosabb, de értsd meg és fogadd el, hogy mások nem így éreznek és más ingerekre vágynak.
2020. dec. 4. 00:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!