Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nem vagyok jó a beszélgetés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem vagyok jó a beszélgetésben, nem élek társas életet, akkor elfelethetem hogy valaha báratnőm legyen?

Figyelt kérdés

Nem egyszerű ezen változtatni.

Neten szoktam ismerkedni de barátnőt nem tudtam taláni, csak kalandot szóval szűz nem vagyok. Úgy érezem barátnőt lehetetlen találni.

2021. máj. 28. 12:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Szinte igen. Azt látom, hogy a társas életet élő, jó kommunikációs készségű, kicsit is tökösebb srácoknak akkor is van barátnőjük, hogyha nem gazdagok, vagy akár külsőre is inkább átlagosabbak. Ez sajnos iszonyú sokat számít. Az a baj, hogy a pénzen vagy kinézeten (izmok) talán még könnyebb is változtatni, mint ezen, hogy legyél jó dumás, társaság közepe, határozott, ha nem vagy az.
2021. máj. 28. 12:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet hogy egy hozzád hasonló bezárkózott csigabigával összejöhetne, de nem fogtok találkozni mert ugye otthon ültök mindketten.
2021. máj. 28. 12:19
 3/5 anonim ***** válasza:
2. Bár így menne ez. A csendesebb, szerény, visszafogott lányok többsége is tökös, jó beszélőkés srácról álmodozik.
2021. máj. 28. 12:29
 4/5 anonim ***** válasza:

"Nem egyszerű ezen változtatni."

Mármint nem akarsz.

2021. máj. 28. 12:41
 5/5 anonim ***** válasza:
92%
Igen, elfelejtheted. Van meg mas kerdesed, vagy felteszed meg naponta 3x ugyanezt?
2021. máj. 28. 13:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!