Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok!A nejem mindig betétet használ,és találtam 2 doboz tampont (nem kutakodtam, csak az ilyen jellegü dolgainkat egy helyen tartjuk)amivel nem tudok mit kezdeni🤔, mivel problémás időszakot élünk,nem kérdeztem tőle, m ciki. Szerintetek?
Nem értem, hogy mi a kérdés.
Attól még, hogy a betétet preferálja, még néha használat tampont, ha az adott helyzetben az a logikusabb és/vagy kényelmesebb. Az esetek nagy részében én is betétet használok, de néha tampont, mert akkor jobb választásnak tűnik. Semmilyen jelentősége nincsen.
Semmi "ciki" nincs ebben a helyzetben (vagy a menstruálásban, alapvetően).
#4: Lehet azt hiszi, hogy egy nővel csalja meg, aki tampont használ, azért van nála. Elég butaságnak hangzik, de nekem ez jutott eszembe magyarázatul (kérdező, ez biztos nem igaz).
(#3)
Semmi különös nincs ebben, van amikor a tampon a jó.
Oké, de azt még mindig nem írtad, hogy függ ez össze szerinted a megcsalással. Van fél doboz tamponja, amit nem használ. Ebből nekem az jön le, hogy mostanában erősebb a vérzése, és bekészítette, hátha kelleni fog, esetleg ciklus közepén, mikor általában a cunami van, elhasznál egyet. Talán tévedsz abban, hogy nem használja.
De az is lehet, hogy más női rokontól származik. Nem szokott ott aludni testvér, unokahúg, bárki, akinek vannak ott cuccai. Nálunk is van holmija olyan rokonnak, aki rendszeresen alszik itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!