Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok!A nejem mindig betétet használ,és találtam 2 doboz tampont (nem kutakodtam, csak az ilyen jellegü dolgainkat egy helyen tartjuk)amivel nem tudok mit kezdeni🤔, mivel problémás időszakot élünk,nem kérdeztem tőle, m ciki. Szerintetek?
Te férfi? Ez egy olyan kamu kérdés, mint a huzat!
Egy férfi nem szokott azzal foglalkozni, hogy mit használ a felesége…!
"találtam 2 doboz tampont amivel nem tudok mit kezdeni"
Nem is neked kell valamit kezdeni a tamponnal.. :))
Én is csak betétet hordok, de van olyan helyzet, hogy előnyösebb a tampon: pl. strand. Vagy ha olyan ruha/nadrág van rajta. Lehet, hogy eddig csak betétet használt, de mondjuk fürdőbe ki akarja próbálni.
Vagy ahogy írták: ha esetleg más nőrokon szokott ott lenni nálatok, akár huzamosabb ideig vagy gyakran, akkor simán lehet az övé is.
Nekem inkább az a tippem hogy szerinte a tampon megcsalás. Abból kiindulva hogy vannak szülők akik nem engedik a kamaszlányuknak a tampont mondván hogy az elveszi a szüzességet. 🧠
Ez kamu kérdés lehet, mert a kérdésben leírtak között logikai kapcsolat nincs.
De ha nem kamu akkor:
Inkább azon dolgozz, hogy rendbe jöjjenek a dolgok köztetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!