Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők! Titeket zavarna ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Titeket zavarna ha a párotok meginna reggel munkába indulás előtt 1-2 doboz sört? (Gyalog jár munkába, nem vezet autót ilyenkor. )

Figyelt kérdés
2017. márc. 28. 09:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
13%

Nálam a sör "munkásital", az illatát sem bírom, nem való egy magas egzisztenciával rendelkező férfihoz (ellenben a whisky pl elegáns ital). Szeretem, ha egy férfi ennek is megadja a módját, nem tetszene, ha minden nap sörözgetne, nekem elvenné a férfias varázsát. De a te dolgod, azt csinálsz, amit akarsz :)

21N

2017. márc. 28. 09:22
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Én férfi vagyok. Komolyan aggódnék a barátnőmért, ha ilyenhez folyamodna. Elkeseredettnek érezném magam, mert lelkileg erős társa van szükségem, nem egy tropára, aki vedelve indul melóba is, hogy elfolytsa szorongásait stb... Nyilván segíteni szeretnék, de a változás nem a párodon múlik, hanem rajtad. Felkéne fogni, hogy ez nem normális dolog.

Nem hiszem, hogy ezt egy nő máshogyan élné meg.

2017. márc. 28. 09:22
 3/14 kíváncsicska ***** válasza:
100%
Zavarna.Kora reggel alkohollal indítani,az nem jelent jót.Nem elég,hogy akkor eleve a munkahelyét sem szereti (és ha van szondáztatás meg is bukhat,el is vesztheti az állását),hanem egy idő után komoly gondjai lehetnek az alkohollal.Én emiatt is aggódnék.Beszélgess el vele erről is.Meg arról,hogy miért indítja a reggelt 2 doboz sörrel.
2017. márc. 28. 09:26
 4/14 anonim ***** válasza:
94%
Ez ilyen proli szokás kezdődő alkoholista jelleggel. Ilyesmiket én nem tolerálnék. Bár, össze sem jönnék ilyen színvonalú emberrel.
2017. márc. 28. 09:32
 5/14 anonim ***** válasza:
92%

Igen, zavarna.

Mégis miért tenne ilyet? Normális ember nem iszik munka előtt. Gyalog járok dolgozni, délutánra és mégse iszom előtte semmit.

Valószínüleg komoly lelki gondjai vannak az illetőnek

2017. márc. 28. 09:34
 6/14 anonim ***** válasza:
75%
Alkesz:D
2017. márc. 28. 09:36
 7/14 anonim ***** válasza:
92%
Igen zavarna. Még ha nyáron a melegbe egy fárasztó munkanap után. Azzal nincs gond. De bmeg reggel?? Nagyon gáz.
2017. márc. 28. 09:38
 8/14 anonim ***** válasza:
90%
Igen mert alkoholista, és nekem nincs szükségem egy szenvedélybeteg emberre.
2017. márc. 28. 10:18
 9/14 anonim ***** válasza:
89%

Igen. Mert eleve sört nem reggel iszik az ember, másrészt meg ha már most ennyi sörrel kezd reggel, mi várható később. Ma 2 sör, holnap egy feles, pár év múlva meg már egy üveg pálinka, és nincs határ. Ezekből lesznek az alkeszok.

Aztán meg ezek szerint alkoholos állapotban megy munkába. A legtöbb normális munkahelyen kirúgják ezért az embert. Milyen munkára alkalmas így?

2017. márc. 28. 10:38
 10/14 anonim ***** válasza:
56%

Igen. Miert nem rogton muanyag poharkas Tiplivel kezd?? :DDD Semmilyen alkoholt ne igyon melo elott. Munka utan oke, mellesleg nem gondolom, hogy a sor "munkasember" ital lenne, nyilvan a premium soroket azert reklamozzak oltonyos vallalkozokkal. Valoban sok munkas issza, de ugyanugy toljak az egyetemistak is literszamra akikbol aztan ertelmisegi felnottek lesznek. Egy normalis barban meginni uvegkorsobol egy jo sort pedig szerintem egyaltalan nem prolis.

Az a prolis, mikor utcan a kapualjban isszak a dobozbol, feher trikoban XD

2017. márc. 28. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!