Bence0505 kérdése:
Miért nem indul be a Simson S51N-em? Reggel első rúgásra benidult, majd leállt.
Figyelt kérdés
Mai nap be akartam rúgni a motort. Pöcc-röff beindult, semmi baja nem volt, 1-2 perc hirtelen leáll. A karburátor nemrég lett kipucolva, most kapott új tömítést, a benzincsőben a benzin 3/4-ig van, vagyis lehetlen hogy nem kapja. A tankban még rengeteg van, vagyis lehetlen, hogy kifogyott. A karburátor jól van beállítva, alapjárata, majdnem hogy tökéletes volt. Valaki tudna mondani tippeket, mi lehet a probléma?2016. aug. 2. 09:39
1/7 anonim válasza:
Én a gyertyára és a kalapácsra gyanakodnék már ha megszakítós. Esetleg a gyújtó trafó. Nézd meg a gyertyát nem e adja férre a szikrát meg a kalapács nem e mozdult el és rendesen nyit a hold pont előtt 1,8 mm errel. Ezeket nézd meg és ellenőrizd mindenképp. Kalapács hézag 0,4 mm
2/7 A kérdező kommentje:
Azóta beindult de alapjáraton lefullad 10 másodperc után. A gyertyát kipucoltam és utána relső rugásra mindig sikerült elindítanom, de várok egy kicsit és lefullad. Ha gyorsan beteszem egyesbe mielőtt még leáll akkor rendesen felmegy 2-es és 3-asba is és rendesen lehet húzni, de engem még minidg aggaszt, ha első rúgásra indul, húznom kell a gázt, hogy ne fulladjon le. Nem lehetséges az alapjárattal van gond?
2016. aug. 2. 14:33
3/7 anonim válasza:
Hát én még a levegő csavart nézném meg meg a suber tű melyik állásba van?
5/7 anonim válasza:
Ja és mikor állsz meg vele nem csökken le az alapjárat annyira hogy le akarna állni?
6/7 A kérdező kommentje:
Igen a légcsavar volt meg az alapjárati a tettes. Köszi a segítséget!
2016. aug. 5. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!