Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szexuális téren mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexuális téren mennyire lehet problémás így egy kapcsolat?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Másfél hónapja ismerkedem egy nővel, aki 21 éves de már volt 2 exe, összesen 4 évnyi kapcsolata.

Ennek ellenére valamiért sok sérelem van benne az exei miatt. Csókolózásnál hamar véget akar vetni az egésznek (elméletileg régen mindenki le akarta tolni a nyelvét a torkán) és eltol magától. Megsimogattam az arcát és rám förmedt, hogy ne csípjek bele (pedig csak megsimogattam), mert régen csipkedték őt. Utána bocsánatot kért, de ezek nekem eléggé rosszul esnek. Az elején még könnyebben vettem az ilyeneket, de ahogy telik egyre nehezebb a "miértre" választ találni magamban (mert amikor megbeszéljük mindig megígéri, hogy majd nem csinálja, de legközelebb mégis). Azt mondja nagyon szeret velem lenni.

Azt nem tudom, hogy szexuális téren milyen tapasztalatai vannak, mert még nem beszéltünk erről, de aki már kisebb dolgokhoz is így áll, azzal szerintetek nem lesz problémás a szexualitás része?

Köszönöm szépen a válaszokat!

24F (21L)

tegnap 17:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
53%
Juj de le akarod szopatni.
tegnap 21:38
 12/13 anonim ***** válasza:

Erőteljes traumák dolgozhatnak benne ilyen reakcióknál. Az sem biztos szeret téged, csak egyfajta érzelmi tartalék, átmeneti megálló vagy neki amíg azt gondolja kicsit összekapja magát (beszédes, hogy mind a két exe tróger volt, s évekig kitartott mellettük - ezek szerint tudat alatt ehhez a típushoz vonzódik, aminek megvan a maga pszichológiai oka).

Haver ha nem vagy nagyon erős pszichológiai érzékkel felruházva (valami azt súgja, hogy nem igazán) akkor ebből hosszú távon nem túl sok jó fog kisülni. Szex... milyen szex barátom??? B.meg, a sima csóknál, ölelésnél, érintéseknél nem találjátok a közös hullámhosszt, szerinted akkor szexben - ami mindennek az emelt foka - szerinted mi lesz?

ma 01:22
 13/13 anonim ***** válasza:

Kérdező neked kell eldönteni mennyire vonz a kihívás :) Engem pl. érett pasiként kifejezetten érdekel és izgat hogy megmutassam egy nőnek, hogy lehet vele szépen is bánni, hogy nem normális ha bántották, ha nem elégítették ki, ha alázták, stb...

De tökre megérteni ha te erre nem vágysz és úgymond nem elrontott vagy "kész" nőt keresel. Csak arra figyelj, hogy ebbe legalább te már ne rúgj bele.

Hogy a szex milyen lenne? a fene se tudja. Vélhetően inkább problémás mint gördülékeny, de az is lehet, hogy annyira betörték szegényt, hogy még igényelné is, hogy durván bánj vele.

ma 05:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!