Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnöm azt kiabálja rám, hogy nincs munkahelyem? Kötelezö ha máshonnan van bevételem?
Állandóan leéget. Kiabálja a szomszédok meg idegenek elött, hogy munkanélküli vagyok és menjek el dolgozni! Minden vitánál ez az érve, hogy nekem nincs munkahelyem.
Valóban nincs 5 éve! De! Ügyes üzleti húzásokkal a munkám mellett el tudtam adni a barátommal közös cégemet annyiért, hogy még az áremelkedések elött tudtam venni 3 lakást Budapesten (egy amiben lakok) és 2 lakást a Balatonon, meg még maradt is pénz amit befektetek a tözsdén. A 4 lakást kiadom Airbnb-n amiböl az adók után is nagyon szépen keresek, föleg a balatoni lakások hoznak nagyon szépen nyáron. Többet keresek mint amikor bejártam dolgozni! A tözsdézés is szépen hozott a korona alatt, megötszöröztem a betett 6 milló forintot. Jelenleg a 2 budapesti lakást én takarítom napi szinten, intézem az ügyeit. Felújítom öket évente, stb. Az is sok munka. Igen, nem járok be 8 órában sehova, de ez van.
Miért akkora bün ez? Miért baj ha nem egy irodában ülök egész nap? Más nö örülne ha úgymond jómódú párja van, nem?
Most aki mondjuk megnyeri a lottót az lenézendö mert nem jár be egy munkahelyre? Fektethettem volna a pénzt valami vállalkozásba ahova be kell mennem minden nap reggeltöl estig de így döntöttem. Kvázi napi 1-2 óra munkával megkeresem a régi fizetésem dupláját amiért mindent el kellett viselnem a fönöktöl.
Mit gondoltok? És tekintsünk el attól, hogy dicsekedni akarok vagy csajozni mert annál sokkal zárkózottabb ember vagyok. Senki nem is tudja mivel foglalkozom, hogy van egyáltalán pénzem és a szomszédok simán elhiszik hogy munkanélküliként a párom fizet mindent annyira nem reklámozom magamat.
Nálam már alapelv, hogy ha egy kapcsolatban, csak egy percig is kellemetlenül érzem magam, akkor kilépek. Az ilyen eset, mint a tiéd, bőven megérett a váltásra.
És nem azért, mert ő szerinte te dologtalan vagy, hanem azért, mert bármit is rád kiabál.
Én megértem, de te is értsd meg, hogy frusztrált, irigyel téged.. A legtöbb ember így lenne vele! Mostantól mondd, hogy vállalkozó vagy. Mert az vagy!
És nagyon ciki, hogy leéget mások előtt.. szépen karbantartod és intézed a dolgaidat, ez is munka! Semmi szégyellnivaló nincs a passzív jövedelmen!
Szerintem nem kellene együtt lenned olyannal, aki megaláz hazugságokkal irigységből, de azt azért felismerhetnéd, hogy ez irigység, amit művel.. Nyugodtan meg lehet mondani, hogy mindjárt úgy fogsz élni, mint egy valódi munkanélküli, ha nem tiszteli a vállalkozásodat és a többszörös átlagbért hozó passzív jövedelmeidet! Szép hangosan, hallják mások is!
Miért nem laktok amúgy együtt? Én úgy értem, hogy ti nem laktok együtt, mégis együtt vagytok felnőtt emberekként, és meg is tehetnétek. Miért nem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!