Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnöm azt kiabálja rám,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnöm azt kiabálja rám, hogy nincs munkahelyem? Kötelezö ha máshonnan van bevételem?

Figyelt kérdés

Állandóan leéget. Kiabálja a szomszédok meg idegenek elött, hogy munkanélküli vagyok és menjek el dolgozni! Minden vitánál ez az érve, hogy nekem nincs munkahelyem.

Valóban nincs 5 éve! De! Ügyes üzleti húzásokkal a munkám mellett el tudtam adni a barátommal közös cégemet annyiért, hogy még az áremelkedések elött tudtam venni 3 lakást Budapesten (egy amiben lakok) és 2 lakást a Balatonon, meg még maradt is pénz amit befektetek a tözsdén. A 4 lakást kiadom Airbnb-n amiböl az adók után is nagyon szépen keresek, föleg a balatoni lakások hoznak nagyon szépen nyáron. Többet keresek mint amikor bejártam dolgozni! A tözsdézés is szépen hozott a korona alatt, megötszöröztem a betett 6 milló forintot. Jelenleg a 2 budapesti lakást én takarítom napi szinten, intézem az ügyeit. Felújítom öket évente, stb. Az is sok munka. Igen, nem járok be 8 órában sehova, de ez van.

Miért akkora bün ez? Miért baj ha nem egy irodában ülök egész nap? Más nö örülne ha úgymond jómódú párja van, nem?

Most aki mondjuk megnyeri a lottót az lenézendö mert nem jár be egy munkahelyre? Fektethettem volna a pénzt valami vállalkozásba ahova be kell mennem minden nap reggeltöl estig de így döntöttem. Kvázi napi 1-2 óra munkával megkeresem a régi fizetésem dupláját amiért mindent el kellett viselnem a fönöktöl.

Mit gondoltok? És tekintsünk el attól, hogy dicsekedni akarok vagy csajozni mert annál sokkal zárkózottabb ember vagyok. Senki nem is tudja mivel foglalkozom, hogy van egyáltalán pénzem és a szomszédok simán elhiszik hogy munkanélküliként a párom fizet mindent annyira nem reklámozom magamat.

2021. szept. 13. 13:20
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%

"Minden vitánál ez az érve, hogy nekem nincs munkahelyem."

Min vitáztok?

2021. szept. 13. 17:07
 22/37 anonim ***** válasza:
100%
Ja, mondjuk ez jó kérdés! Hogy jöhet ez fel? Túlórázik? Vagy betegen megy be? Vagy aggódik, hogy megbetegszik és táppénzre kell mennie? Vagy sokat várnak tőle, és ezért stresszes?
2021. szept. 13. 17:12
 23/37 anonim ***** válasza:
100%

Meg kellen vele értetned,hogy ez munka.

Nem alkalmazotti de munka,amivel van jövedelmed.

2021. szept. 13. 20:54
 24/37 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván könnyű leírni, hogy a helyedben otthagynám, nem tisztel. Meg hogy innen úgy néz ki, egy kevésbé nagyszájú, vagy inkább: nem egy nagyszájú nő illene hozzád, aki nem aláz meg, ráadásul rendszeresen.

Nem értem, miért van egy jófiú egy rosszlánnyal, és miért egy jólány egy rosszfiúval, persze vannak lélektani magyarázatok... Miért vagy vele?

2021. szept. 13. 22:41
 25/37 A kérdező kommentje:

A balatoni lakásokat egy utcabeli nyugdíjas takarítónő takarítja, kezeli a férjével. Nekem nem kell odamennem. Fizetek érte nekik.

Minden hülye vitánál feljön a téma. Pl elfelejtem kivinni a szemetet. Erre orditozik, hogy ha lenne munkahelyem, akkor lenne egy rendszer az életemben és nem felejtenék el dolgokat. Menjek el dolgozni! Például.

Nem vagyok egy csajozós, örültem hogy találtam valakit aki nem a pénzemet akarja a hátam mögött, nem akar azonnal beköltözni a lakásomba és megszerezni magának, nem akarja eladatni velem a lakásaimat, stb. Sajnos volt ilyen is aki az első találkozások után már kész tervvel jött, hogy miként adjam el őket és mit vegyünk belőle, hova fektessem be. Volt olyan is aki lenézett amíg nem tudta meg másoktól hogy milyen az anyagi helyzetem. Aztán járni akart velem. Nehezen ismerkedem amúgy, nem vagyok szépfiú.

Az lehet a baja, hogy neki dolgoznia kell bejárni kevesebb pénzért. Buszoznia kell, stb. Én meg "vígan alszok" fél 8-ig. Ezzel nem tudok mit kezdeni. Nem fogom azt mondani, hogy költözzön hozzám és legyen otthonülő asszonyka, ahhoz nem keresek eleget és amúgy se stílusom ez. Valahogy úgy érzi nem jár ez nekem, mert nem végeztem egyetemeket mint ő, aztán mégis nekem nem kell bejárnom alkalmazottnak, neki meg igen. Úgy kezeli mintha örököltem volna mindent, érdemtelenül és egész nap lógatnám a lábam mint apuci kisfia.

2021. szept. 14. 21:20
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
Oké, kérdező, tiszta sor, tehát lényegében azért vagy ezzel a nővel, mert örülsz, hogy párkeresés terén ennyi is összejött?
2021. szept. 14. 21:52
 27/37 anonim ***** válasza:
100%

Bizony 26os, pontosan.. azért van vele, mert nincs jobb..

Máris kevésbé értem meg, és kevésbé érzek együtt vele.

Kérdező ne azért járj valakivel, mert ő a legkevésbé selejtes, és megszűnnek a párkapcsolati gondjaid!

2021. szept. 15. 06:48
 28/37 anonim ***** válasza:
100%

"Minden hülye vitánál feljön a téma. Pl elfelejtem kivinni a szemetet. Erre orditozik, hogy ha lenne munkahelyem, akkor lenne egy rendszer az életemben és nem felejtenék el dolgokat. Menjek el dolgozni! Például."

Te, én ezt értem! Mondasz még példákat?

Ez simán megoldható, amit ő szeretne szerintem.

2021. szept. 15. 09:16
 29/37 anonim ***** válasza:
54%

Nálad lakik és végülis jól jár ezzel anyagilag?

Ő sokkal kevesebbet keres, mint te?

2021. szept. 15. 09:18
 30/37 anonim ***** válasza:
28%
papucs vagy.
2021. szept. 15. 09:58
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!