Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm szerint hajlamos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm szerint hajlamos vagyok túlzásokba esni, és ez neki zavarba ejtő. Tényleg túlzás...?

Figyelt kérdés

Én nagyon szeretem a barátnőmet, és ezt igyekszem kimutatni. Viszont amióta együtt élünk egyre többször mondja, hogy ez túlzás, ő nem ehhez van szokva.

Igazából csak annyi, hogy ha hamarabb kelek, akkor csinálok neki reggelit, random viszek neki virágot, vagy valami apróságot, amiről tudom, hogy örülne neki, ha együtt nézünk filmet, akkor választhat, nem rinyálok, ha valami tipikus csajos filmet akar. Meg nagyon sokszor ölelgetem, puszilgatom. Ha megvan neki, és görcsöl, akkor megmelehítem neki a melegítő párnát. Szoktam bókolni neki, és nem csak akkor, ha kifejezetten csinos akart lenni, hogy kiöltözik, sminkel, hanem mondjuk reggel.

Ő gyakran emlegeti, hogy ez sok, vele eddig senki nem viselkedett így... Én meg ezt a magam részéről alapnak érzem...

tegnap 22:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%
Ezek alapvető dolgok.
tegnap 22:29
 2/12 anonim ***** válasza:
83%
Aztán meg ha abbahagyod, majd az lesz a baja. Nem vagy túl sok szerintem, a leírtak alapján. Nekem nem lennél az. Nehogy megváltozz miatta. Ha neki ez sok, nem passzoltok. Rossz tapasztalatai vannak korábbról? Vagy nem kapott szeretetet a családtól? Érdemes lenne erről beszélgetnetek és arany középutat találni, ha amúgy rendben van a kapcsolat.
tegnap 22:43
 3/12 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem is alap dolgok és gyanítom, hogy a barátnődnek inkább a személyeddel és nem a viselkedéseddel van a baja.
tegnap 22:44
 4/12 anonim ***** válasza:
74%
Az én párom is ilyen, mint te, és imádom, mondjuk ez nálunk kölcsönös.
tegnap 22:51
 5/12 anonim ***** válasza:

Nincs baj, az egyetlen, ami kicsit nekem nem tetszik, hogy ha nincs véleménye a filmekről (vagy akármi másról, és neki minden jó).

A többi viszont ideális.

tegnap 23:07
 6/12 A kérdező kommentje:

#2 Vannak rossz tapasztalatai, meg a családja sincs rendben.

Igazából ezenkívül nagyobbrészt rendben vagyunk. Próbáltam vele beszélni erről, de igazából azt látom rajta, hogy kellemetlenül érzi magát a témától

tegnap 23:07
 7/12 anonim ***** válasza:
66%
Megkérdezhetem, hogy mi tetszett meg benne, ha ennyire elutasítja azt, aki vagy? Soha nem értem, hogy a valóban rendes férfiak miért mindig ilyen kattos nőkkel vannak. (Neked milyen a családod?)
tegnap 23:12
 8/12 anonim ***** válasza:
79%
Ő miben mutatja ki neked a szeretetét, mit tesz érted? Én biztosan megsértődnék, ha valaki nem kérne a szeretetemből. Ráadásul amiket írtál, tényleg alap dolgok. Én csak egy dolgot tudnék tanácsolni, ha ne adj isten szakítanátok egyszer, ne változz meg, maradj ilyen, hidd el ezt sokan értékelik.
ma 00:27
 9/12 anonim ***** válasza:
29%

Te kis pedál-medál aki a majomszeretetével megfojtja a másik embert, sosem hagy neki énidőt, nyugtot. Nem külön-külön az egyes dolgokkal van gond (mert azok teljesen normálisak) hanem azzal hogy a folyamatosan tapadsz - egyszerűen túl sok vagy. Ezt próbálja kifejezni azzal, hogy szerinte túlzásokba esel.

Valószínűleg a személyiségetekben, preferenciátokban is elég mély szakadékok vannak amit még elfedett a kezdeti bizakodás rózsaszín köde. Amint ez oszlik és józanodik mégis milyen rózsát szakajtott úgy fog viharsebesen eltávolodni érzelmileg. Legfeljebb 3-6 hónap és dobbantani fog, de lehet túlbecsülöm az időt.

ma 01:09
 10/12 anonim ***** válasza:
48%
Hol a bús3.14csában vannak az ilyen pasik??
ma 01:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!