Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm féltékeny, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm féltékeny, mert step aerobicra járok? Csak szerintem túlzás?

Figyelt kérdés

Igazából egyetemen ezt vettem fel a kötelező féléves tesinek, mert két lány szaktársam is ezt vette fel, velük jóba vagyok, miért is ne menjünk ugyanoda(velük amúgy nincs baja a barátnőmnek), másrészt meg itt akárhogy sikerül a féléves mérés, teljesítettnek számít, nincs minimum, amit el kell érni, hogy meglegyen.

A barátnőm viszont teljesen ki van, hogy miért kellett olyat választanom, ami tele van lányokkal, biztos csak azért, mert "nézelődni" akarok.

ma 16:55
 1/8 anonim ***** válasza:
55%
Ha adsz okot féltékenységre akkor nyilván nem túlzás. Amúgy ezt vele kéne megbeszélni és nem őt kéne kibeszélni...
ma 17:00
 2/8 A kérdező kommentje:

#1 Egyszer bejött órapótlás miatt és szerinte túlságosan bámultam az előttem levő csajt, meg leghátul állok, tehát látom a sok lánynak a fenekét(rajtam kívül 3 srác van), és biztos ezért állok hátul. Ez az oka a féltékenységre.

Még véletlenül sem arról van szó, hogy a szerencsétlen mozgásommal nem égetem az első sorba, de hátulról nem látom azt, hogy az oktatót, tehát onnan tudom, hogy mi történik, ha nézem az előttem állót.

Próbáltam beszéni vele, de nem sikerült. Kiakadt, hogy csak terelek, és azzal jön, hogy ha legközelebb is erre a tesire jövök, akkor szakít.

ma 17:06
 3/8 anonim ***** válasza:
53%

Szóval féltékeny, irányítani és tiltani akar, és zsarol.

Én nem maradnék vele.

ma 17:47
 4/8 anonim ***** válasza:
64%
Fiatal vagy, szóval ez egy korai lecke lesz. Aki ennyire féltékeny, azzal hosszú távon még több baj lesz.
ma 18:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Háát most le leszek pontozva, de egyetem alatt én is aerobikot vettem fel 1-2szer kötelező tesiként. Kb 1-2 srác volt 30 csaj között általában, az egyikkel jóban vagyok, ő fixen azért ment, hogy bámulja a csajokat vagy hogy felszedjen valakit, a másik szimplán meleg volt. Én őszintén nem érezném magamat komfortosnak, mert tudom, hogy a pasik nagyja már pedig a feszes leggingsekért és topokért megy oda, mert igen, rengetegen abban tornáznak. És azért valljuk be és te se hazudj magadnak, hogy nem nézel meg közben más lányokat, pláne ha leghátul vagy mindenki mögött, nőként még én se tudtam elkerülni pár pillantást másokra. Szerintem a barátnőd kiakadásában van valamennyi a logika, én sem örülnék, ha a barátom ezt csinálná tesiként, csajokkal körülvéve. Mi más oka lenne pont aerobikra menni, ha annyi más választása van?
ma 18:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez olyan mint ha a strandon azt mondana valaki csukd be a szemed.. azert mert furdo ruhanak hivjuk az meg feher nemu .. ahogy a baxast is hivhatjuk szexnek de attol az meg.. persze ha no irta volna a kerdest akkor a csavoja kontroll maniasnak meg minden betegnek ellene hordva.. ferfe tukor holgyek!!
ma 18:26
 7/8 A kérdező kommentje:

#5 De ez nem a sima aerobik. Ez az, amikor van előtted egy 10 centis zsámoly, és arra lépkedsz, ahogy épp mondja az oktató. Kb az óra 95%-a ez, max a végén van nyújtás. Annyira nem gáz.

Én azért ezt vettem fel, mert olyan időpontban van, ami az órarendem többi része mellett megfelelő, olyan helyen van, ami közel van az előtte lévő órám helyszínéhez és oda is érek időben, mert ezt vette fel pár szaktársam, akikkel jóban vagyok, meg mert itt nem veszik komolyan a féléves mérést.

Eskü, szívesebben mentem volna megint vívásra, de azzal úgy jártam tavaly, hogy a mérésen nem lett meg a minimum ingafutásból és buktam. Itt meg nem veszi komolyan a mérést az oktató, hanem úgy van vele, hogy bejártál, teljesítetted, pont. Akkor már inkább járok be valamire, amin biztos nem bukom meg. Még egy félévet kéne teljesítenem tesiből. (Három kell összesen, háromszor vettem fel eddig tesit, de az egyik alkalommal bukó lett a hülye mérés miatt.)

Persze, ránézek lányokra, mivel NEM VAGYOK VAK. De szerintem van különbség aközött, hogy bámulom és csorgarom rá a nyálam, vagy csak látom, hogy ott egy lány, vagy nézem, hogy most akkor, hogy kell lépni arra a hülye dobogóra.

Aztán ja, persze, hogy hátra állok be, ha csak azért vagyok ott, hogy a hülye mérést megúszósan tudhassam le.

ma 18:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem gyökér a csaj, normális srácok meg vannak. Ő eleve nem érzi szeretve magát, talán nem is szeretitek egymást, szóval minek eröltetni...
ma 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!