Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túl féltékeny a barátom vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl féltékeny a barátom vagy csak én túlzok, és ez normális?

Figyelt kérdés

Féltékenykedik mindenkire akire szóba állok és ellenkező nemű.

Én még tanulok(csak 2 évvel vagyok fiatalabb),de bárkivel mondom hogy jóban vagyok az osztályban/iskolában,válasza:de ugye nem tetszik vagy valami hasonló mindig.

Ha megkérdezem bármelyik fiú osztálytársam,hogy jön-e iskolába(mert pl aznap nincs)akkor is,miért érdekel ez engem hogy ő jön-e vagy nem? Holott épp ugyanúgy megkérdezem a lány barátokat is...

A haverjaira úgyszintén féltékeny,90% hogy hacsak szóba állok velük,máris én tetszem xy-nek/ő tetszik nekem biztosan.

2016. ápr. 13. 18:24
 1/6 A kérdező kommentje:
*akivel szóba állok
2016. ápr. 13. 18:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Azt neked kell eldöntened, mennyire fér bele számodra ez a hozzáállás..

Nekem személy szerint ennek a töredéke is szakítóok lenne, nem tűröm a féltékenységet.

2016. ápr. 13. 18:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen féltékeny,és ne hagyd,hogy rátelepedjen az életedre.
2016. ápr. 13. 18:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is így kezdődött a féltékenykedés az exvőlegényem részéről. Aztán pár hónap alatt eljutott addig a dolog, hogy már ordítva veszekedett velem azért is, ha a barátnőimmel mentem valahová (mert biztos nem is velük mentem hanem megcsalni), és agresszívvá is vált, megrángatott, üvöltözött stb. Mikor végül azért szakítottam vele mert megcsalt (ő engem) , akkor fel is pofozott, hogy márpedig vele maradok, és csak akkor szakítunk ha ő akarja, én nem fogom őt megalázni azzal, hogy dobom. Én akkor vissza is ütöttem, ezzel, és egy utolsó veszekedéssel ért véget a kapcsolatunk. Sajnálom, hogy nem már az elején hagytam ott végleg. Szakítottam is, kétszer, de mindig visszakönyörögte magát, mert majd megváltozik. Az ilyenek nem változnak meg!

Menekülj tőle amíg még nem késő!

2016. ápr. 13. 20:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen, túl féltékeny. Mondd meg neki, hogy hagyja abba, vagy részedről ennyi volt. Utolsó, remélem szakítottal vele. Ismerek olyat akik együtt maradtak ilyen helyzetben. A férfi bántja a nőt állandóan, a nő pedig nem tud menekülni előle..
2016. ápr. 13. 21:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Természetesen otthagytam. Nem adtam alkalmat arra, hogy újra megüssön. Aki 1x megteszi az újra meg fogja. Azóta már férjhez mentem máshoz, ő normális:) Nem olyan agyament mint az exem volt.
2016. ápr. 13. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!