Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek erre a szituációra a féltékenységem
túlzás?
Figyelt kérdés
A barátom jóban lett egy vékony,szende, szerinte kis ártatlan lánykával, s szoktak együtt is tanulni. Volt,hogy a lány lakásán tanultak. Akkor néztek egy filmet is.
Most a barátom azt tervezi,hogy mivel a csajnak szülinapja van mi lenne ha filmet néznének megint kettesben, gondolom a lány albérletében, s pezsgőzést-eprezést terveznek viccesen. Ez nekem piszkálja a csőröm.
A párom szerint ne legyek féltékeny, mert a csaj egy is ártatlanka, s úgy is tud rólam,hogy létezem. Nem is a lányra vagyok féltékeny, hanem nem is tudom...nem esne jól, ha megtörténne.
Furcsa, hogy a barátod átmegy egy lány lakására és csak ketten vannak.
2017. szept. 6. 00:00
2/39 anonim válasza:
Pezsgőzést-eprezést terveznek kettesben a csaj lakásán?! :D A féltékenységed akkor sem lenne túlzás,ha arcon basznád a kedves barátod egy serpenyővel,és akkor talán megtanulná hol van...
2017. szept. 6. 00:01
3/39 anonim válasza:
Szerintem nem túlzás a féltékenységed, nekem ez biztos nem férne bele a kapcsolatomba.
2017. szept. 6. 00:01
4/39 anonim válasza:
Jézusom. Nem arról van szó, hogy rögtön lefekszenek (bár a szende lányokból bármit ki lehet nézni) hanem maga a tény, hogy kettesben filmezik valakivel aki mondjuk te is lehetnél. De nem te vagy. Nekem is kellemetlen lenne, és ha nem értené meg a barátom akkor jó ideig haragudnék rá.
Nem konkrétan a testiség hanem az érzelmi része, hogy ott van a másik csaj aki nevet vele a filmen és kettesben vannak miközben én azon rágódom, hogy vajon van-e tejszínhab ahhoz az eperhez, vagy nem.
2017. szept. 6. 00:02
5/39 anonim válasza:
ő ha az a lány aki nekem tetszik szingliként csak egy szavadba kerül és levágom neki töke
2017. szept. 6. 00:04
6/39 anonim válasza:
Uhh....nem tudom, mi a legdurvabb ebben. Az, hogy egy MASIK lannyal tolti az idejet es nem veled, vagy az, hogy ezt meg a kepedbe is vagja. Viccesen. Nem akarok bunko lenni, vagy megbantani teged, de ez nem tunik valami komoly kapcsolatnak. En az ilyet egyetemen akkor neztem el, amikor engem sem erdekelt abszolut a srac, nem is erdekelt, mit csinal. De ha most ezt tenne a baratom, egy felevig biztos sirnek a hianya miatt... de akkor sem neznem ezt vegig
2017. szept. 6. 00:15
7/39 A kérdező kommentje:
Ez már két éves kapcsolat, s a párom mindig is ilyen szabad szellemű, ismerkedős, flörtölős volt, de elmondása szerint nem komolyak ezek, s csak én reagálom le rosszul. Még nem csalt meg sosem szerencsére.
2017. szept. 6. 00:18
8/39 anonim válasza:
Viccnek is rossz.
2017. szept. 6. 00:20
9/39 anonim válasza:
"Még nem csalt meg sosem szerencsére."
Honnan tudod? :D
Nem gyenge a naivitásod.
2017. szept. 6. 00:24
10/39 anonim válasza:
És b**dmeg az ilyennek van barátnője. Mire fel a kérdés egyáltalán? Takarítanám a p**sába a szende kis szűz k**vájához minden cuccával együtt. Te legyél ideges miatta? Mert neki kell a "szabad szellemű flörtölgetés"? Nyugtass meg hogy nem csak főzni "tart".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!