Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek erre a szituációra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek erre a szituációra a féltékenységem túlzás?

Figyelt kérdés

A barátom jóban lett egy vékony,szende, szerinte kis ártatlan lánykával, s szoktak együtt is tanulni. Volt,hogy a lány lakásán tanultak. Akkor néztek egy filmet is.

Most a barátom azt tervezi,hogy mivel a csajnak szülinapja van mi lenne ha filmet néznének megint kettesben, gondolom a lány albérletében, s pezsgőzést-eprezést terveznek viccesen. Ez nekem piszkálja a csőröm.

A párom szerint ne legyek féltékeny, mert a csaj egy is ártatlanka, s úgy is tud rólam,hogy létezem. Nem is a lányra vagyok féltékeny, hanem nem is tudom...nem esne jól, ha megtörténne.

2017. szept. 5. 23:52
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%

Ez nekem borzasztó rosszul esne. Alamuszi nyuszi nagyot ugrik... Lehet csak "viccnek" indulna a pezsgő és eper...de hidd el, kettesben, alkohol mámorban...ez gáz. Hiába állítja váltig, hogy ő ugyan nem tenne semmit, de megadja a lehetőségét! És nem foglalkozik az érzéseiddel! Párom ilyet csinálna... hát nem csinálna mert attól ponttól nem lenne a párom.

Ismerek ilyet, flörtölgetés..szabadszellem.. ha ezt el tudod fogadni, hogy a beleegyezéseddel csajozik hajrá. De soha ne hidd el, hogy te vagy a hibás, vagy te kezeled rosszul! Ez a pasi idióta. És tényleg, ezeknek hogy lehet csaja? Sok rendes srác ismerősöm meg egyedül. Eszméletlen.

2017. szept. 6. 12:21
 32/39 anonim ***** válasza:
100%
Hű de naív vagy... Inkább hallgass a válaszolókra
2017. szept. 6. 12:34
 33/39 anonim ***** válasza:
100%

Te meg hivd át egy jokepű pasi haverodat banánozni és borozgatni.

N25

2017. szept. 6. 12:44
 34/39 anonim ***** válasza:
100%
Pezsgő, eper, filmezés kettesben... Ennél tökéletesebb előjátékot nehezen tudnék elképzelni. Kapj az eszedhez, kérlek!
2017. szept. 6. 14:00
 35/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok egy féltékeny típus. A páromnak rengeteg lány barátja van, köztük jócskán akad akivel járt vagy kavart is. Középiskolában indult kapcsolatok átka. Nem bánom ha találkozik velük. Azt se, ha kettesben. Egyeseknél még az se, ha valamelyikük lakásán. A legtöbbel én is jóban vagyok, a többivel semleges a viszonyom, tudom hogy nem csalna meg velük. De ha valamelyikhez fel akarna menni este filmezni, eprezni és pezsgőzni, akkor azért nem aludnék nyugodtan
2017. szept. 6. 22:05
 36/39 anonim ***** válasza:
Na mi újság azóta kérdező?
2017. szept. 7. 04:49
 37/39 A kérdező kommentje:

Azóta még nem történt meg az eset a lánnyal. Elmondtam a barátomnak ezredszerre is, hogy rosszul esne ez, s mi még ami miatt eléggé féltékeny tudok lenni. Persze azóta volt már más, ami miatt megint szomorú és dühös is voltam.

Azt írta messengeren ennek a lánynak, hogy "de imádlak" és küldött neki egy " i love you so much" matricát.... de elvileg barátok csak, s ne is féltsem, mert a csaj úgy nem kéne neki, mert pl. túl vékony és szende....micsoda duma basszus... jah és nekem ekkor csak "i love you" matricát küldött, a csajnak írás után ráadásul....ezzel fogom nemsoká szembesíteni.

2017. szept. 8. 23:08
 38/39 anonim ***** válasza:
Most hol tart a dolog?
2017. szept. 25. 23:45
 39/39 anonim ***** válasza:
Túl sokat energiát feccölsz bele ebbe. ÉS ha még komolyan is gondolja, hogy barátok? AKKOR is rosszul esik mindez, nem? Sőt. Ha tényleg barát, akkor hozzá kell szoknod az ilyen barátaihoz és ahogy viselkedik velük...ne akarj már magadnak rosszat.
2017. szept. 26. 10:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!