Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek erre a szituációra a féltékenységem
túlzás?
Figyelt kérdés
A barátom jóban lett egy vékony,szende, szerinte kis ártatlan lánykával, s szoktak együtt is tanulni. Volt,hogy a lány lakásán tanultak. Akkor néztek egy filmet is.
Most a barátom azt tervezi,hogy mivel a csajnak szülinapja van mi lenne ha filmet néznének megint kettesben, gondolom a lány albérletében, s pezsgőzést-eprezést terveznek viccesen. Ez nekem piszkálja a csőröm.
A párom szerint ne legyek féltékeny, mert a csaj egy is ártatlanka, s úgy is tud rólam,hogy létezem. Nem is a lányra vagyok féltékeny, hanem nem is tudom...nem esne jól, ha megtörténne.
Hat, azert teged nem nehez atcseszni, persze hogy azt gondolod, hogy nem csalt meg meg, hiszen akkor sem dobod ki, mikor konkretan majdnem az arcodba mondja, hogy "na, megyek es teleelvezem a torkat pezsgovel meg eperrel! 10-re itthon vagyok!". Ilyen hulyet ugyse talalna mashol.
2017. szept. 6. 00:34
12/39 anonim válasza:
A barátod képén aztán van bőr, hogy ennyire hülyének nézzen. Bár te is megéred a pénzed, ha valami nem kettyen le. A barátod átmegy egy lány albérletébe kettesben filmezni meg pezsgőzni, epret enni. Hangulatjavítónak valóban jó program mert utána szex van. A szende lányok meg gyakran a legnagyobb ribik szóval ne abból indulj ki.
2017. szept. 6. 00:40
13/39 anonim válasza:
hát nem tudom.. én is filmeztem már fiú baráttal, de azt fényes nappal egy moziban, és eper se volt.
biztos hogy rohadtul kiakadnék. nagy eséllyel szakítanék is. nem valószínű, hogy ezt képes lennék lenyelni. mi ez már?
2017. szept. 6. 00:50
14/39 anonim válasza:
A baratod nem (csak) pezsgozni, eprezni meg filmezni megy, hanem dugni, ne legyenek mar illuzioid XDDD
2017. szept. 6. 02:20
15/39 anonim válasza:
Szabadszellemű, magyarul félrekurhat bármikor. Ha neked ez így jó, lelked rajta. Mit el nem képesek viselni egyes nők? Én egyszer megbámultam egy lányt a párom észrevette, utna egy hétig volt farfekvés.
2017. szept. 6. 02:24
16/39 anonim válasza:
Amúgy én is filmeztem baráttal, de ott nem volt eper és pezsgő. Ez így durva.
2017. szept. 6. 02:45
17/39 anonim válasza:
Hallod ez konkrétan csajozás, amihez aszisztálsz. Ezt a pezsgő-eper variálást veled is megcsinálta? "Szende" mi? Filmezünk kettesben...ezt nem a párunkkal szoktunk??
2017. szept. 6. 07:12
18/39 Blackfun válasza:
Gumi is volt, de az csak vízilufihoz kellett nem?
2017. szept. 6. 07:31
19/39 anonim válasza:
Nem vagyok birtoklós típus, de az eprezős-pezsgőzős programja hallatán én dobbantanék.
2017. szept. 6. 08:17
20/39 anonim válasza:
Eper és pezsgő. :) Hm, ez nagyon romantikus.
Fel is hozom a barátomnak, vagy inkább egy szende szűz fiúval ejtsem meg kettesben az ő albérletében?
Nehéz kérdés. Mit szoktak amúgy együtt tanulni, a biológia gyakorlati részét?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!