Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek erre a szituációra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek erre a szituációra a féltékenységem túlzás?

Figyelt kérdés

A barátom jóban lett egy vékony,szende, szerinte kis ártatlan lánykával, s szoktak együtt is tanulni. Volt,hogy a lány lakásán tanultak. Akkor néztek egy filmet is.

Most a barátom azt tervezi,hogy mivel a csajnak szülinapja van mi lenne ha filmet néznének megint kettesben, gondolom a lány albérletében, s pezsgőzést-eprezést terveznek viccesen. Ez nekem piszkálja a csőröm.

A párom szerint ne legyek féltékeny, mert a csaj egy is ártatlanka, s úgy is tud rólam,hogy létezem. Nem is a lányra vagyok féltékeny, hanem nem is tudom...nem esne jól, ha megtörténne.

2017. szept. 5. 23:52
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%
Ritkán van gyk-n ekkora egyetértés féltékenység témában, szóval azt javaslom, nagyon komolyan gondolkozz el ezen a "kapcsolaton"...
2017. szept. 6. 08:44
 22/39 anonim ***** válasza:
100%
Ez ugye vicc? Nem lehetsz ennyire naiv. Pezsgő és eper? Nehogy elhidd már, hogy nem lesz ott d..gás is 28N
2017. szept. 6. 08:48
 23/39 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez biztosan nem férne bele a kapcsolatba. Megnondanám neki, hogy ha ezt folytatja tovább, akkor vége a kapcsolatnak és ha elmegy hozzá, mire hazajön, szépen elköltöznék. Ennyi. Szendeség ide vagy oda.

22/L

2017. szept. 6. 08:49
 24/39 anonim ***** válasza:
100%
Egy szende lány nem pezsgőzik ketten a lakásán egy olyan sráccal, akinek párkapcsolata van.
2017. szept. 6. 08:50
 25/39 anonim ***** válasza:
100%

"Volt,hogy a lány lakásán tanultak. Akkor néztek egy filmet is." => Tehát már volt ilyen, te meg még mindig vele vagy... WTF...

MI A KÉRDÉS????

2017. szept. 6. 08:53
 26/39 anonim ***** válasza:
100%
Hát, a leírtak alapján, egyáltalán nem tűnik megalapozatlannak a féltékenységed.
2017. szept. 6. 09:41
 27/39 anonim ***** válasza:
100%
Eper és pezsgő. Mint a Micsoda nőben.
2017. szept. 6. 09:48
 28/39 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén, ő hogy reagálna, ha te egy másik férfival tennéd ugyanezt a lakásán?
2017. szept. 6. 10:46
 29/39 anonim ***** válasza:
100%

jézusom, hát ez óriási vészjelző, én ennyi alapján kirúgnám, hogy a lába nem érné a földet... lánybarát, oké, együtt tanulás, oké, DE nem kettesben a lakáson... filmezgetésről meg a pezsgőséről nem is beszélve. ha még gyerekkori lánybarát lenne, akkor talán, de ez durva. nálam ez válóok lenne, pofátlanság.

vajon mit szólna, ha te iszogatnál és filmezgetnél kettesben egy nemrég megismert srác lakásán?

25n

2017. szept. 6. 11:22
 30/39 anonim ***** válasza:
100%
Most már legalább azt is tudjuk, hogy a szende lányok nem szexelnek. Ja de.
2017. szept. 6. 11:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!