Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék a féltékenységem ellen?
A féltékenység önbizalom hiányból származik és abból, hogy nem bízol meg a párodban.
A féltékenység leginkább rólad szól, és nem arról aki iránt úgy érzed, hogy érzed.
Nézd meg ez a videót, hasznos lesz: https://www.youtube.com/watch?v=-zRfr2vWoNQ
Fogd fel, hogy a párod úgy szeret téged, ahogy vagy, nem kell megváltoznod.
Mi is a párommal meg szoktuk nézni az ellenkező nemű embereket.. és..? Tudom, hogy engem szeret és kész. De erre a szintre el is kéne jutni.
Olvass könyveket a témával kapcsolatban.
", amiket leszögeztünk, hogy nem teszünk egyikünk se. Mikor meglátta hogy észrevettem ezeket, nagyon kiakadt. "
- ő szegte meg a kettőtök által felállított szabályt, akkor min akadt ki? És te miben akarsz változni?
"mikor felmentem a gépjére"
1 számú hülyeség. Mi a túrót keresel az ő gépén?
"felnőtt tartalmakat is, amiket leszögeztünk, hogy nem teszünk egyikünk se"
2 számú hülyeség. A szabadságának mindennemű megnyirbálásával növeled az ő menekülési vágyát.
" adjatok tippeket, hogy lehetnék nőiesebb- mert én az a rövidnaci+pólós lány vagyok"
3 számú hülyeség. Így ismert meg, így szeretett beléd. Mi a ménkűnek akarnál most egyszerre dámát játszani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!