Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez a féltékenység nem túlzás már egy kicsit?
3 éve vagyunk együtt és mindig is volt benne egy kis féltékenység, ami őszintén mondva kicsit jól is esett, mert úgy érzem félt és fontos vagyok neki. Viszont az utóbbi időben ez kezd kicsit negatív irányba elmenni és nem tudom mi váltotta ki, mert sosem adtam rá okot. Most pl.mondtam neki, hogy el kell majd mennem a nőgyógyászomhoz, mert 1,5 éve nem voltam és totál kiakadt, hogy miért férfi dokihoz megyek mikor tele a város nőkkel is. Mióta együtt vagyunk voltam már ennél a dokinál és akkor nem volt belőle semmi gond most meg hallani se akar róla, hogy nem nőhöz megyek. Nem akarok engedni neki, mert érzem, hogy valahol meg kell húzni a határt, de közben azért nem akarom megbántani sem.
Szerintetek hol húzódik a határ az egészséges féltés és a túlzott féltékenység közt?
Nem akarod megbantni...?
Amire ő asszocial és amivel téged gyanusit nos a hapsi beteg
Fiatal.
Az idosebb pasik már nem feltekenykednek egy nőgyógyászra is. De fiatalabbaknál jellemző de hamar kinövik nyugi.
Ez nem pénzkérdés
Alapvető dolgokban igyekszik akadályozni A saját rogeszmei miatt
A féltékenység az nem a szeretet és féltésről szól, hanem egy önző lelki betegség.
Semmilyet nem lehet eltűrni és tolerálni.
Meg kell húzni a határt!
Az egészséged fontosabb mint egy sértődött férfi!
Ez nagyon is túlzás!
Nem vagy a tulajdona se a párodnak, se másnak.
Ő nem tudhatja milyen nőnek lenni, nem menstruál havonta, nem fog gyereket hozni a világra és végigszenvedni a szülést.
Olyan nőgyógyászhoz mész amilyenhez éppen te akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!