Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm szerint hajlamos vagyok túlzásokba esni, és ez neki zavarba ejtő. Tényleg túlzás...?
Én nagyon szeretem a barátnőmet, és ezt igyekszem kimutatni. Viszont amióta együtt élünk egyre többször mondja, hogy ez túlzás, ő nem ehhez van szokva.
Igazából csak annyi, hogy ha hamarabb kelek, akkor csinálok neki reggelit, random viszek neki virágot, vagy valami apróságot, amiről tudom, hogy örülne neki, ha együtt nézünk filmet, akkor választhat, nem rinyálok, ha valami tipikus csajos filmet akar. Meg nagyon sokszor ölelgetem, puszilgatom. Ha megvan neki, és görcsöl, akkor megmelehítem neki a melegítő párnát. Szoktam bókolni neki, és nem csak akkor, ha kifejezetten csinos akart lenni, hogy kiöltözik, sminkel, hanem mondjuk reggel.
Ő gyakran emlegeti, hogy ez sok, vele eddig senki nem viselkedett így... Én meg ezt a magam részéről alapnak érzem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!