Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnöm azt kiabálja rám,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnöm azt kiabálja rám, hogy nincs munkahelyem? Kötelezö ha máshonnan van bevételem?

Figyelt kérdés

Állandóan leéget. Kiabálja a szomszédok meg idegenek elött, hogy munkanélküli vagyok és menjek el dolgozni! Minden vitánál ez az érve, hogy nekem nincs munkahelyem.

Valóban nincs 5 éve! De! Ügyes üzleti húzásokkal a munkám mellett el tudtam adni a barátommal közös cégemet annyiért, hogy még az áremelkedések elött tudtam venni 3 lakást Budapesten (egy amiben lakok) és 2 lakást a Balatonon, meg még maradt is pénz amit befektetek a tözsdén. A 4 lakást kiadom Airbnb-n amiböl az adók után is nagyon szépen keresek, föleg a balatoni lakások hoznak nagyon szépen nyáron. Többet keresek mint amikor bejártam dolgozni! A tözsdézés is szépen hozott a korona alatt, megötszöröztem a betett 6 milló forintot. Jelenleg a 2 budapesti lakást én takarítom napi szinten, intézem az ügyeit. Felújítom öket évente, stb. Az is sok munka. Igen, nem járok be 8 órában sehova, de ez van.

Miért akkora bün ez? Miért baj ha nem egy irodában ülök egész nap? Más nö örülne ha úgymond jómódú párja van, nem?

Most aki mondjuk megnyeri a lottót az lenézendö mert nem jár be egy munkahelyre? Fektethettem volna a pénzt valami vállalkozásba ahova be kell mennem minden nap reggeltöl estig de így döntöttem. Kvázi napi 1-2 óra munkával megkeresem a régi fizetésem dupláját amiért mindent el kellett viselnem a fönöktöl.

Mit gondoltok? És tekintsünk el attól, hogy dicsekedni akarok vagy csajozni mert annál sokkal zárkózottabb ember vagyok. Senki nem is tudja mivel foglalkozom, hogy van egyáltalán pénzem és a szomszédok simán elhiszik hogy munkanélküliként a párom fizet mindent annyira nem reklámozom magamat.

2021. szept. 13. 13:20
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%

Mert bemagyarázza magának, hogy azt hiszi attól lesz jó ember, ha mindent eltűr, valójában viszont fél új kapcsolatba kezdeni, nem tudja, milyen nő lesz vevő a jellemére, illetve ki tud e alakulni még egy ilyen megszokás/kötődés, mint nála. Amiért a bántalmazott nők sem lépnek a férjük mellől, félnek hogy egyedül lesznek és nem találnak mást, akivel ilyen jó lehet valami, meg ugye a kapcsolatuk nem minden téren rossz, de ahol igen, ott nagyon..

Szegény srác..

2021. szept. 13. 15:11
 12/37 anonim ***** válasza:
54%

Hogy airbnb-zel az utóbbi 1,5+ évben, mikor nincs turizmus? Történetesen a szakmában voltam, de lehúztam a rolót, ahogy a többi házigazda kollegám is.

De az tuti, hogy a hosszútáv most jobban hoz, és harmadannyi munka sincs vele.

2021. szept. 13. 15:25
 13/37 A kérdező kommentje:

Nem tudom, olyan fellengzö, hogy azt mondanám “vállalkozó”. Túl visszahúzódó vagyok ehhez, hogy valami menönek adjam elö magam.

Nem lakunk együtt, neki kell a szabadság, de általában itt van nálam.

Irigy. Ezen nem is gondolkodtam. Lehet, hogy ez zavarja. Ö elmegy a munkahelyre, míg nekem nem kell. Viszont én napi szinten takarítok, egyeztetek a bérlökkel. Ha kell odarohanok. Ha kell, egész nap festem a lakást mert nem akarok kiadni százezreket egy brigádnak akik 2 hónap múlva érnek rá. Viszont ö jól elvan a munkahelyén, kávézgatnak, együtt reggeliznek, bulikba mennek. Amíg karantén volt, addig meg volt örülve hogy ezek kimaradtak.

Korona alatt hosszútávra adtam ki a lakásokat. A balatoniakat is ki tudtam akkor végig adni! Máskor azért holtszezonban üresen vannak. Sokan mentek le a Balaton mellé inkább. Most mindkettö nagyon jól megy szerencsére napi kiadásban.

2021. szept. 13. 16:03
 14/37 anonim ***** válasza:
35%
Szard már le mit mond. Amúgy igaza van de kit érdekel ha így is jól élsz. :D
2021. szept. 13. 16:07
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
Jaja, ismerem az érzést, nekem is fura volt, mikor egyszer valamit jól intéztem és sok pénzem lett belőle, én sem gondoltam, hogy ez "munka", pedig de. Szokj hozzá az érzéshez, a felnőttek is így csinálják, az övék sem másabb. Jó helyen vagy jó időben, és jó döntést hozol jó információk alapján, amiből pénzed lesz! Ez értékes, nyugodtan hívd magad vállalkozónak, kiadtál egy csomó pénzt, hogy aztán megtérüljön, ez vállalkozás!
2021. szept. 13. 16:11
 16/37 anonim ***** válasza:
100%
Régen a feleségem megőrült a gondolatától is, hogy 2 hónapig felmondási időn leszek, kapom a fizetést, nem kell dolgoznom és már a következő munkahely is megvolt. Ez semmi más, csak irigység. Azóta, nem csak emiatt, de én elváltam tőle.
2021. szept. 13. 16:16
 17/37 anonim ***** válasza:
57%
13: És mindet te takarítod? Mert akkor állandóan 100+ km-t ingázol? Nem olcsóbb felvenni valakit?
2021. szept. 13. 16:20
 18/37 anonim ***** válasza:
16: A felmondási idő nem ezt jelenti, az alatt be kell járni. Hogyhogy nem így volt veled?
2021. szept. 13. 16:21
 19/37 anonim ***** válasza:
35%

"Nem lakunk együtt, neki kell a szabadság, de általában itt van nálam."

Na lehet, hogy ez a baj, hogy nem lépsz le napi 9-10 órára.

De hát ő bemegy dolgozni? Mert akkor nem vagy "láb alatt".:)

2021. szept. 13. 16:23
 20/37 anonim ***** válasza:
100%

#13: kérdező, először is: legyél büszke magadra. Ezt nem sok ember tudja utánad csinálni ebben az országban. Nem elsősorban szerencséd volt, hanem több, különböző esetben felismerted az alkalmat, és éltél vele. Valójában ez egy ritka képesség.

Másrészt viszont szerintem nem becsülöd eléggé meg saját magadat. A barátnőd tudja ezt, és aktívan dolgozik azon, hogy lerántson a saját szintjére, ahogy itt már egyértelműen kiderült: irigységből kifolyólag. Én alaposan átgondolnám, hogy olyasvalaki, aki lényegében ennyire nemhogy ellendrukkerként, de ellenségként viselkedik velem szemben, megérdemli-e, hogy megosszam vele az intim szférámat.

2021. szept. 13. 16:55
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!