Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoljak most?
A párom autójában egy idegen cigis dobozt találtam amit én sosem szívtam. Néha ha összeveszünk elmegy egy időre “lenyugodni”
Nagyon bizonygassa szó szerint térdel hogy nem tudja kié. Elakarta velem hitetni hogy biztos én vettem. Tudom hogy szeret, sírva hívogat, mondtam neki hogy vallja be és megpróbálom megbeszélni vele, vagy ha hazudik akkor elveszít. De ígysem vallja be csak könyörög.
Miért ha bevallaná, hogy xy ült az autóban és annak esett ki a zsebéből akkor hirtelen vajszíved lenne és legyintenél rá "ááá az őszinteség mindennél fontosabb máris meg van bocsájtva minden"? Pontosan tudja, hogy attól még jobban begurulsz szóval körömszakadtáig tagadni fog.
Cigis dobozok meg nem kerülnek teleportációval senki autójába ezt te is tudod. S oka vannak amiért tagad... ha csak egy stoppos lett volna, vagy egy kollégája / ismerőse akárki akivel csak mennek egy kört az autóval akkor nem tagadná le. Szóval ja, jó alaposan "lenyugtatták" 😂
Jó tanács :
1. aki nagyon bizonygat valamit,ott már folt van,amit takargatni kell. Hátha még könyörög is...
2. nem kell mindig mindent nőként észrevenni...anyám azt mondta,néha a rossz memória ment meg egy kapcsolatot.
Vagy szeretöje van, vagy qurvázni jár. Melyiket bocsájtod meg könnyebben, ha kiderül?
Az a kérdés, hogy most, hogy lebukott, hagyod-e, hogy hülyének is nézzen, és csinálja tovább, vagy kiteszed.
Istenem de béna némelyik férfi.
Miért nem mondta, hogy az övé? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!