Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erzeketlen, meggondolatlan, vsgy mit gondoljak rola, a baratnom miert ilyen?
35 éves férfi vagyok, elvált. van egy 3 hónapja tartó kapcsolatom, a hölgy 32 éves. válófélben.
Alapvetően jó a kapcsolatunk a kémia, sz@x is jó. viszont időről időre feljön az ex téma és mindig elejt megjgyezéseket, storykat amit nem akarok tudni, ebből már volt vita, vezsekedés, legutóbb múlt vasárnap , mert azt írta ez ex férje kapcsán amikor azt kérdeztem, hogy miért jött vele össze 7 éve, akkor ezt mondta.. "hát nyilván nem a külseje miatt, de érzéki és durván odaadó szerető volt", ez nálam kicsit kib@szta vitamint mert nem az intimitásra voltam kíváncsi hanem belső dolgokra. Ekkor megígérte, hogy többet nem tesz említést exekről. Erre fel, tegnap beszélgetünk messengeren, igazából kettőnkről, a védekezésről hogy kellene venni pl egy FemCup pesszáriumot , de szeritne az nem lesz jó mert olyan itnzitású sz@x mellett amit mi csinálunk szerinte lejön, lepiszkálom róla. Mondtma neki hogy köszi, de azért az én meretem mellett ez nem akkor veszély (17cm). Mondtam neki hogy a magyar átlag méret eyébként 13-15 cim, és hogy nincs emiatt kisebbségi komplexusom, szerintem jó a méretem.
Erre jött a válasz:
-van egy kínos sztorym ezzel kapcsolatban ,de nem tudom megoszthatod-e
-inkább nem...
+Mondd már, nem gáz.
-ez ilyen túlméretes story.
+ Na, mi az?
-az egyik exemnek túl nagy volt, de tényleg, nem csak mondom. nagyon gáz volt és ritkán de volt hogy rosszul volt
ha merevedése volt, 20cm fölött jóval.
+Na bazz...
-jaj b@szki, kár elmondani neked az ilyet.
-de nagyon rossz volt, szar volt a sz@x.
ezen tökre kiakadtam hogy újra átlépi a határokat, 4 nap után, mert a fasz se gondolta, hogy újra egy exével jön.
és azt sem hittem el hogy nagyon szar volt vele, mert 1 évig vele volt végül és neheezn hittem el hogy ha egy nőek ez fáj, kellemetlen akkor kínozza magát. Végül tegnap este elmondta, hogy nem volt nagyon rossz, inkább csak átlagos és olyan semmilyen, de nem szörnyű, végül elmondta, hogy ha rendesen felállt neki akkor nem volt szar, csak akkro volt szar ha csak félig lett kemény... hát ekkor akadtam ki újra, hogy össze vissza kamuzhik és hazudik. Mondtam neki telefonban hoy ezek után talán ne mondogassa nekem hogy nagy a f@rkam mert nehezem hiszem el hogy így van. Ezt kb 10x megtette, nem én kértem ezt, magától, Majd azt válaszolta " én nem mondtam olyat hogy hú de nagy, mikor mondtam ilyet?" ezen k@rvára kiakadtam mert épp tegpan reggel írta még a vita előtt hogy a nagy f@rkaddal le piszkálnád rólam a pesszáriumot. Megmondtam neki hogy ez k@rva gáz, hogy arra sem emlékszik hogy mieket mond nekem, mert ha valamit szívből mond és úgy gondolja akkor emlékszik rá, mert így érzi így gondolja. Ő csak azt mondtogatta, hogy nagyon zavarban volt és feszült és nem tudta mit beszél.
Az exe kapcsán pedig tagadja hogy hazudott volna, szerinte a "nagyon sz@r volt vele a szex" az egyenlő azzal amit később mondott hog ynem volt igazán jó, velem sokkal jobb. Ezek ilyen kegyes hazugságok és kamuzik, csűri csavarja a szavakat. És nem, nem képes elismerni hogy hazudik erről, nagoyn szarul esik mert mmiért kell hazudni, és miért kell egyáltalán a határaimat feszegtni mikor tudja hogy az ex téma nem érdekel.
Az volt az érzésem hogy a téma kapcsán eészbe jutott hogy neki volt egy lób@szó exe, és el akarta mesélni de nem akrata ezt túl nyíltan, ezért bele csomagolta egy ilyen "kellemetlen story" köntösbe, hogy ezzel majd azt érzést kelti esetleg hogy neki ez nem volt jó. Igazából az nem volt jó neki csak hogy a pasi f@rka nem állt fel mindig.
Gusztustalan és ízléstelen hogy erről ír és beavat. Nagyon kib@szta a biztosítékot. Ezzel szemben viszont olyan szerelmes és én vagyok mindene, hogy nem értem miért csinál ilyet? miért nem figyel a pasija határaira?
Tehát te feltettél egy kérdést, nem tetszett a válasz és ezért ő a hibás.
A "túlméretes storynál" meg te bíztattad, hogy mondja el. Erre ő elmondta és most téged zavar, hogy elmondta, mert te kérted.
Mondd meg neki, hogy nem szeretnél az exeiről tudni semmit. Ha valahogy szóba kerülne mégis, akkor jelezd neki, hogy még mindig nem. De ne biztasd, hogy mondja el neked, amit nem szeretnél hallani.
Úgy hölgy ő, ahogyan én a római pápa.
Ezzel egyben meg is válaszoltam a kérdésedet.
Jaj, emlékszem a korábbi kérdésedre… Továbbra sem fogod fel, hogy a konkrét szitukban még te biztatod, hogy meséljen bátran:-) Van egy sztorija phaszméretekről, kínos, túlméretes történet, nem tudja, megoszthatja-e, mégis mire gondoltál? Bocs, de ebből 10-ből min. 9 ember szerintem egyértelműen arra gondolna, hogy a másiktól személyes élményt fog hallani, nem városi legendát, nem ismerős sztoriját.
Azért ferdít, próbálja később szépíteni/beszél összevissza, mert megsértődsz mindenen, tele vagy komplexussal, amit észrevesz a reakcióidból. Továbbra is az lenne a megoldás, hogyha nem tudod kezelni az exes témákat, akkor ne kérdezgess róluk semmit, és valóban ragaszkodj ahhoz, hogy semmit ne mondjon!
"miért kell egyáltalán a határaimat feszegtni mikor tudja hogy az ex téma nem érdekel"
Ehhez ragaszkodj. Most ti vagytok ketten. Jó így nektek?
Ez noi shitteszt. Ha megsertodsz ,gyenge vagy es esik a vonzalmi szint iranyodba. Ez osztonos. Nem szemetsegbol csinalja.
Ha nem szeretne,nem jarna veled. Ilyen szokondo no siman meg merne mondan nyiltan szo szerint ha nem tetszene a mereted es siman kirugna miatta kb azonnal.
Amikor a szeretek valakit ,szeretem erezni a bore illatat,olelni,csokolni,erezni az izet a csokjanak,hallani a hangjat,belenezni a szemebe hosszan. Megha nem ereznek belole semmit,akkor se cserelnem le senki masra.
A nok a lelki biztonsagot keresik a ferfiben. Hogy lehessen szamitani ra barmi is tortenjek. Ha megsertodik a ferfi ,akkor a no nem szamithat ra bizonytalannak fogja erezni a kapcsolatot. Esik a vonzalmi szint,ha a ferfi sertodekeny ,lelkileg labilis ,azaz nem nyujt eros lelki tamaszt a nonek.
Ezert vonzodnak a nok a laza mindenen viccelodo ferfiakhoz,meg akkor is ha vekonyak kulsore, mert stabilnak erzik oket,aki eleg biztos tamaszt nyujt az eletben minden esetben. Ugy meri elemgedni magat a no a kapcsolatban,hogy a ferfi biztositja minden helyzetben h tud ra szamitani a no. A vonzalom szemelyisegen is alapszik. Nem az izmok merete hatarozza meg,hanem a lelki allokepesseg. Hogy le tudod gyozni magadban a bizonytalan sertodekdny ened. Hogy fel tudsz kelni,ha levernek es tovabb kuzdeni.
Ettol ferfias egy ferfi,h birja a lelki uteseket es ugyanugy teljes vallszelesseggel all a no mellett sertesek utan is. Hogy tudja,nem sertesek azok. Hogy evolucios szelekcio tudat alatt.
Az evolucio soran a nonek szelektalni kell,ki az aki mellett biztonsagban nevelheti fel az utodokat es ki nyujt eros tamaszt.
Nem a kigyurt vastag izmoktol lesz ferfias az illeto,akire felnez a no. Hanem akkor hogy tudja,a fefi a tarsa es mindenben mellette fog allni es szamithat ra biztosan. Az onbizalom,hogy te esetedben tudod,h szeret a no es odavan a szemelyisegedtol,testedtol es nem veszed rossznak a sztorikat. Az onbizalom ad egy vonzalmi szintet,amikor tudod magadrol,h a no a tied es soha senki el nem veszi toled. Meg a nalad jobban kinezok sem. Amikor tudod,h kuzdesz es ugyis nyerni fogsz,barmennyi ideig is kelljen kuzdened erte. Ehhez kapcsolodik a turelem is. Bizol magadban es nem foglalkozol vele milyen hosszu a kuzdelem,te kitartasz . A gyozelem fejben dol el,h nem hatralsz meg ilyen kis tortenetektol,hanem azt mondod,h te minden exenel jobb vagy,teged valasztott es meg mindig veled van. Legyoztel olyat,aki centivel merve nagyobb,olyat,akk erzekibb es odaadobb szereto volt. Mindnel jobb vagy vagy leszel. Termeszetesen lehet tanulni is kozben. fejleszteni magad a helyzetekben. Ehhez kell alazat es kitartas,h megtanulod,amit nem tudsz es fejlodsz abban,amiben meg keveset tudsz. Hogy felismered,az eletben mindig tanul az ember. Onbizalom,h tudod fel tudsz noni a feladathoz.
A pesszarium a huvely vegen van ,a huvely kb 3-8 cm hosszu,tehat a mereted ezt meghaladja es elmozditod,ha beljebb tolod. Ez teny. Tehat ha erzekien vadul csinalod,a pesszarium beesik a mehbe es kb mutettel tudjak kihalaszni. A no elorelato felelossegteljes mivolta miatt figyelmeztetett erre. Illetve ezzel elismerte,h erzeki es vad vagy vele,ahogy a leirasod alapjan elvarja.
A gondolkodasmod fontos. A feled erzett vonzalmi szintet nem az izmos merete vagy a farkad merete hatarozza meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!