Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erzeketlen, meggondolatlan, vsgy mit gondoljak rola, a baratnom miert ilyen?
35 éves férfi vagyok, elvált. van egy 3 hónapja tartó kapcsolatom, a hölgy 32 éves. válófélben.
Alapvetően jó a kapcsolatunk a kémia, sz@x is jó. viszont időről időre feljön az ex téma és mindig elejt megjgyezéseket, storykat amit nem akarok tudni, ebből már volt vita, vezsekedés, legutóbb múlt vasárnap , mert azt írta ez ex férje kapcsán amikor azt kérdeztem, hogy miért jött vele össze 7 éve, akkor ezt mondta.. "hát nyilván nem a külseje miatt, de érzéki és durván odaadó szerető volt", ez nálam kicsit kib@szta vitamint mert nem az intimitásra voltam kíváncsi hanem belső dolgokra. Ekkor megígérte, hogy többet nem tesz említést exekről. Erre fel, tegnap beszélgetünk messengeren, igazából kettőnkről, a védekezésről hogy kellene venni pl egy FemCup pesszáriumot , de szeritne az nem lesz jó mert olyan itnzitású sz@x mellett amit mi csinálunk szerinte lejön, lepiszkálom róla. Mondtma neki hogy köszi, de azért az én meretem mellett ez nem akkor veszély (17cm). Mondtam neki hogy a magyar átlag méret eyébként 13-15 cim, és hogy nincs emiatt kisebbségi komplexusom, szerintem jó a méretem.
Erre jött a válasz:
-van egy kínos sztorym ezzel kapcsolatban ,de nem tudom megoszthatod-e
-inkább nem...
+Mondd már, nem gáz.
-ez ilyen túlméretes story.
+ Na, mi az?
-az egyik exemnek túl nagy volt, de tényleg, nem csak mondom. nagyon gáz volt és ritkán de volt hogy rosszul volt
ha merevedése volt, 20cm fölött jóval.
+Na bazz...
-jaj b@szki, kár elmondani neked az ilyet.
-de nagyon rossz volt, szar volt a sz@x.
ezen tökre kiakadtam hogy újra átlépi a határokat, 4 nap után, mert a fasz se gondolta, hogy újra egy exével jön.
és azt sem hittem el hogy nagyon szar volt vele, mert 1 évig vele volt végül és neheezn hittem el hogy ha egy nőek ez fáj, kellemetlen akkor kínozza magát. Végül tegnap este elmondta, hogy nem volt nagyon rossz, inkább csak átlagos és olyan semmilyen, de nem szörnyű, végül elmondta, hogy ha rendesen felállt neki akkor nem volt szar, csak akkro volt szar ha csak félig lett kemény... hát ekkor akadtam ki újra, hogy össze vissza kamuzhik és hazudik. Mondtam neki telefonban hoy ezek után talán ne mondogassa nekem hogy nagy a f@rkam mert nehezem hiszem el hogy így van. Ezt kb 10x megtette, nem én kértem ezt, magától, Majd azt válaszolta " én nem mondtam olyat hogy hú de nagy, mikor mondtam ilyet?" ezen k@rvára kiakadtam mert épp tegpan reggel írta még a vita előtt hogy a nagy f@rkaddal le piszkálnád rólam a pesszáriumot. Megmondtam neki hogy ez k@rva gáz, hogy arra sem emlékszik hogy mieket mond nekem, mert ha valamit szívből mond és úgy gondolja akkor emlékszik rá, mert így érzi így gondolja. Ő csak azt mondtogatta, hogy nagyon zavarban volt és feszült és nem tudta mit beszél.
Az exe kapcsán pedig tagadja hogy hazudott volna, szerinte a "nagyon sz@r volt vele a szex" az egyenlő azzal amit később mondott hog ynem volt igazán jó, velem sokkal jobb. Ezek ilyen kegyes hazugságok és kamuzik, csűri csavarja a szavakat. És nem, nem képes elismerni hogy hazudik erről, nagoyn szarul esik mert mmiért kell hazudni, és miért kell egyáltalán a határaimat feszegtni mikor tudja hogy az ex téma nem érdekel.
Az volt az érzésem hogy a téma kapcsán eészbe jutott hogy neki volt egy lób@szó exe, és el akarta mesélni de nem akrata ezt túl nyíltan, ezért bele csomagolta egy ilyen "kellemetlen story" köntösbe, hogy ezzel majd azt érzést kelti esetleg hogy neki ez nem volt jó. Igazából az nem volt jó neki csak hogy a pasi f@rka nem állt fel mindig.
Gusztustalan és ízléstelen hogy erről ír és beavat. Nagyon kib@szta a biztosítékot. Ezzel szemben viszont olyan szerelmes és én vagyok mindene, hogy nem értem miért csinál ilyet? miért nem figyel a pasija határaira?
Én nem olvastam masik kerdesedet de ez a velemenyem az itt olvasottakról: a nő így akarja látni rajtad a feltekenyseget. Mondjuk nem is értem minek vagy kinek? hoz fel eleve olyan temat hogy volt egy ilyen kinos storyja? Nem birja magaban tartani? Nekem ez vicc kategoria, de biztos a helyedben mar nekem sem lenne vicces. A csaj magával nincs kibekulve es probalja azt elérni hogy Te se legyel magaddal. Nekem ez jön le, de lehet tévedek, hisz nem ismerlek titeket.
Nekem egy nagy stop tabla lenne ilyen viselkedés. Kiprovokalja hogy kiakadj aztán még esetleg Te vagy a rossz, közben pedig nevet a markába hogy sikerült.
Eleve minek beszelni a masik mereterol meg hogy kivel jobb a szex? Nekem is volt jobb mással mint a jelenlegivel megse dörgölöm az orra alá. Nem vagyok hülye meg nem akarom bántani..Ha valami jobbat szeretne kiprobalni vagy barmi nem passzolna esetleg akkor azt meglehet mondani normalis keretek között, nem hasonlítgatva. De itt ilyenrol velemenyem szerint nincs szó csak...amit eddig írtam.
29N
Te faggatod basszus, te szerencsecsomag.
Szerintem kíméld meg magadtól és a hisztidtől.
Amúgy hiába 17 centi, ha nem tudod használni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!