Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom egy ideje mindent kidob a szemétbe, amiről ő úgy gondolja, hogy nem kell. Normális az ilyen viselkedés?
Legtöbbször meg sem kérdezi tőlem, hogy nekem szükségem van-e rá, legyen az háztartási cikk, könyv vagy bármi amiről ő úgy gondolja, hogy régi vagy foglalja a helyet.
Másnak is van hasonló problémája párkapcsolatban? Mit lehet tenni ilyen esetben?
Egyszer olvastam ilyenről, h aki ezt teszi, amiatt van, mert gyerekkorában vagy gyűjtögetők voltak a szülei vagy egyszerűen halmoztak és kupit tartottak, semmi rend nem volt. Ezzel együtt, amit mondasz, sztem nagyon gáz.
Nekem a bátyám hasonló, mindig kérdezi a nőjét, h arra (ami épp nála van) van-e még szüksége, mert kidobná. Ha meg kell, akkor _kell_ neki helyet csinálni, ahol tartandó. Ez se egészen százas. :D
Nem normális, és nem is lenne sokáig a párom az, aki kidobálja a dolgaimat. Alapvető dolog a kölcsönös tisztelet, és az ilyen viselkedés alapjaiban rúgja fel ezt.
Ráadásul amit írsz, ott nem "csak" ez van jelen, hanem emellett még alattomosan titkolózik, és végső soron amit csinál, azzal semmibe vesz, és uralkodni próbál feletted. Én már rég kipenderítettem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!