Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is úgy gondoljátok, hogy ez a "kedves fiú" viselkedés csak egy álca? Bővebben lent
Nem egészen értem mi a problémád. Az, hogy néhány általad ismert pasi kedvesnek mondja magát és közbe nem az ? ...vagy mi? Igen, nyilván vannak ilyenek, de azért azt te se gondolhatod komolyan, hogy az összes kedves fiú viselkedése csak álca... Akkor szerinted vannak a kedvesnek álcázott bunkó fiúk és a bunkó fiúk, akik álcázni se próbálják magukat vagy mi?
22L
van hogy nem kamu, vannak kedves srácok, én is az vagyok, és udvarias is, de elég sokszor próbálkoztam, és mégsem kellettem a lányoknak
meg nem kéne megint általánositgatni
Nos, harmadik, ez az "udvarias" szó is gyanús nekem, ezzel jönnek az ismerőseim is.
Arra gondoltam, hogy vannak kedves srácok, akiknek jó a személyiségük, és azoknak lesz csaj, a bunkó, aki nem álcázza magát, annak is lesz.
Egy tényleg találó írás a mű-kedves srácokról: [link]
Figyelem: "Akadnak aztán olyanok, akik ugyan nem növik ki, de végül összeszednek egy hasonlóan nyomorult csajt. Természetesen ez is afféle szükségmegoldás, szívük szerint ugyanis mást (másokat) dugnának, de azok meg velük nem akarnak, etcetera." valamint: "A harmadik lehetőség az, hogy még a nyomorult csajok is kinevetik, ez esetben trollkodnak orrvérzésig, amíg külön oldalt nem nyitnak nekik az Encyclopedia Dramaticán." Ez nagyon találó! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!