Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is úgy gondoljátok, hogy ez a "kedves fiú" viselkedés csak egy álca? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Nekem az az érzésem, hogy egy igazi kedves srác, ha normális, könnyen talál barátnőt. Van néhány ismerősöm, akik kedvesnek vallják magukat, panaszkodnak, hogy a lányoknak nem kellenek a kedves srácok, közben ezek az emberek isznak, verekszenek, egymás közt lekezelően beszélnek a nőkről, és ismerkedéskor a csajok átlátják, hogy a srác csak egy maszkot vesz fel a csaj becserkészésére.2014. aug. 19. 19:49
21/21 anonim válasza:
az eleje a legnehezebb...utána megszokja az ember...7 évig nem akartam senkit magam mellé...én 7 év után mondtam, hogy elegem van belőle...ha eleged van belőle akkor tegyél ellene...nekem 3 hónap után sikerült olyan párt találnom amilyet kerestem :) pontosabban ő talált meg engem...csak akarni kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!