Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is úgy gondoljátok, hogy ez a "kedves fiú" viselkedés csak egy álca? Bővebben lent
amúgy meg úgy fszság ahogy van,a legtöbb nő/férfi ha helyzete úgy kívánja átvált nyalizós tetűvé..Ez nem rendesség vagy nem rendesség kérdése.Kevesen maradnak végig önmaguk.
én nem tartom magam rendesnek de ezek szerint akkor az vagyok,...hmmm valahol mindig éreztem azért (Y)
hát sajnos sokan ezt hiszik...én akiknek megmutattam a "valódi oldalam" (érzelmes, kedves, figyelmes, mondhatni "túl nyálas") azoknak fura volt...azt hitték valami hátsószándék van a dolgok mögött...nem mindenkinek vannak hátsószándékai...
Az emberek furán néznek a kedves emberekre, erre a legjobb példa az amikor pár hete adtam egy vonaljegyet egy bácsinak, mert nem volt érvényes vonaljegye (régi volt és nem fogadta el a kaller)...és amikor odaadtam neki, kérdezte a felesége mennyivel tartozik, mondtam nem kell úgyis van éves bérletem...az utasok mint valami UFO-ra úgy néztek rám -.- miért nem adhatom oda azt az 1 vonaljegyet ha nekem úgysem kell és nem akartam, hogy megbüntessék a bácsit, anélkül, hogy az utasok furcsán néznének rám? szóval inkább az emberek magukban keressék a hibát ilyen téren...mondjuk én elég naiv és befolyásolható vagyok, mindig pozitívan látom a dolgokat...megpróbálom mindennek a jó oldalát nézni...de ha valakinek megmutatom, hogy milyen is vagyok valójában vagy nem hiszi el, vagy furcsán tekint rám...én is így voltam vele, ha valakiről megtudtam "mennyire kedves" gyanakodtam, hogy "fényezi magát"...én már nem vagyok előítéletes, amíg nem dől meg a kijelentése addig elhiszem :) lehet az utolsó mondatom az lesz: "jéé milyen szelíd oroszlán" :D
ja és azt még mellétenném, hogy amikor nem akartam kapcsolatot (7 éves depresszió alatt), akkor elég bunkó voltam az emberekkel, nem igazán a mai szemlélet szerint bunkó...inkább a saját szemléletem szerint...kb az emberek nagy része így bánik a másikkal...tehát ha megkérnek valamire akkor nem szó nélkül megcsinálom, hanem "miért nem csinálod te?" "miért én csináljam?" meg egyéb...akkor külsőre elég szép lányoknak bejött ez a stílus...belsőre mondjuk úgy nem voltak messze annyira szépek mint külsőre...legalábbis számomra...szóval sokaknak tetszik a bunkó oldal...
én sem előttük sem mögöttük nem szólom le a nőket (a férfiakat sem!)...aki azt kérdezte egyszer tőlem, hogy miért nem feküdtem le vele amíg nem volt pasija neki is a szemébe mondtam, hogy nekem könnyűvérű lány nem kell...és nem csak burkoltan mondtam meg, hogy r1binek tartom...persze nem akartam megbántani...de ha rákérdez dolgokra akkor fogadja el a választ...megpróbáltam azért a lehető legfinomabban válaszolni, ne bántsam meg...
megfelelő szabályzás mellett szabad csak kedvesnek lenni a mai világban, mert nagyon nagyon sokan nagyon sokszor kihasználták, hogy én kedves vagyok másokkal...néhol már a hülyeség határait feszegetve :D én becsületes vagyok (legalábbis annak tartom magam), és ezt feltételezem másokról is...aztán sokszor kiderül, hogy mégsem annyira becsületes mint én hittem...szóval az emberek jó része csak kihasználja azt aki kedves és nem ad viszonzást...ez van ezt kell szeretni...engem nem érdekel a pénz, nem fogok sírni azért, mert valaki nem adott vissza 5000Ft-ot...nekem sem fán terem a pénz, én is megdolgozok érte, de hiába bánnám a dolgot attól nem lenne jobb...tanulni kell belőle ennyi...lehet 1000-ből 1 lesz ami tényleg megéri, de azért az 1-ért megéri!
Gary Chapman: Szeretet mint életforma...ezt a könyvet elolvastam azóta több dolgot átgondoltam, hogyan tudnék egy kis örömöt csempészni az idegenek mindennapjaiba...és ezt is furcsálják, pontosabban nem tudnak sokan reagálni rá...például amikor a boltban fizetek köszönésképpen ezt mondok: "nagyon szépen köszönöm, további szép napot, viszlát" sokan csak hebegnek-haboknak, hirtelen nem tudnak mit reagálni a "további szép napot"-ra...pedig szerintem gyorsan lehetne rá reagálni...akikkel sűrűbben találkozom azoknál észre vettem, hogy már reagálnak rá és valamilyen szinten várják ezt és ami a legjobb visszajelzés, hogy végre mosolyognak amikor látnak...munkahelyen 1 éve vagyok, szinte minden reggel ugyanazokkal az emberekkel liftezek (10-20 ember felváltva)...és a "viszlát jó munkát" elköszönésre sokan nem tudtak reagálni kezdetben, most már viszont sokaktól hallom, hogy ők mondják amikor kiszállnak a liftből :) szóval megéri kedvesnek lenni, mert "ráragad" az emberekre egy bizonyos idő után...és egy kedves mosolyért főleg megéri :) szóval az emberek tanulhatnának kedvességet és mosolyoghatnának többet sokkal jobb lenne a világ...és akkor nem én lennék az UFO :D
na most sokan biztos azt gondolják "fényezem magam", aki nem hiszi járjon utána :D meg jöhetnek a leszavazások :P
21F
kiadsam333:Szent Isten,szüzanyám,irgum-burgum!
Te 7évig depis voltál? Én még csak a 2.évnél tartok ,de már most elegem van belőle.
Egyébként pedig egy igazi "hétköznapi hős" vagy.Nézz utána ez nem egy lealacsonyító jellem,épp ellenkezőleg.
Jól mondod,hogy a jó viselkedéssel is meg lehet fertőzni az embereket,csak hát a hülyeség az jobban ragad mindenkinél.Ez valami gyerekkori fejlődési vagánykodás lehet,hogy a hülyeségekre jobban fogékonyak vagyunk.
A nők az alfahímet keresik tudat alatt is.
Sok nőben még a régi szoftver fut,amikor még a bunkó macsó volt a menő az őskorban,hogy minél nagyobb állatot tudjon elejteni,és ehhez méretes izmok és kellően érzelemmentes félelmet keltő férfiemberállatnak kellett lenni.
Női egyedeinkre is ráférne már valami szoftverfrissítés,és upgrédelni kellene őket,hogy manapság már más szelek fújnak az ismerkedési divatban.
De hát ez a genetika... Hát igen igen. Nem az én hajam nő hosszúra.
Visszatérve a kérdésre:
Lehet,hogy rossz a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!