Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt még is hogy engedheti meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt még is hogy engedheti meg magának?

Figyelt kérdés

A barátommal 2,5 éve vagyunk együtt, 1 év és befejezzük az egyetemet.

Hirtelen robban, ha felmerül bármi probléma és alig hajlandó megbeszélni, sőt... inkább csak veszekszik, de nem csak velem, a saját szüleivel is. Már eleve úgy szól az emberhez olyankor, hogy felrobbannék... Sokszor aranyos velem és szépeket szokott mondani, puszilgat, mondja, hogy milyen szép vagyok és hogy örül, hogy ilyen barátnője van. Viszont már mondott olyat is nekem, amikor nagyon összevesztünk, hogy legszívesebben megütne. Játékból néha ütögeti az arcomat, ilyenkor mindig leállítom, mert mindig eszembe jut, amikor az ütést mondta és olyankor eszembe jut, hogy "gyakorol", még ha hülyeségből is csinálja, mert félek, hogy így könnyebben fog neki menni, már meg lesz benne a mozdulat. De elég sokszor csinálja, viszont hiába játékból... még... Lehet, hogy ezt csak én reagálom túl, de kicsit tartok ettől a dologtól.

Mondott olyat nem rég, amikor szintén összekaptunk, hogy ne merjek a családi házhoz közel menni, mert akkor kihívja a rendőrséget. Ez a vita abból fakadt, hogy gyakran csak arra a programokra megyünk, amire ő akar, amire én, arra "nincs idő" vagy nincs kedve és én ezt szóvá tettem, hát ennyire felhúzta magát rajta. Azt mondta, hogy látni sem akar. Természetesen nem mentem, hanem a saját barátnőimmel mentem máshova. Utána másnap bocsánatot kért és sajnálkozott, de ugye már hiába... viszont a bocsánatkérés is hiába volt, mert utána megint leordított engem... mindig is önző volt és gyerekes felfogású, a pénz értékét nem tudja felmérni, nem ő keresi a pénzt.

Ő már mondott rám olyat, hogy "g*cifej, utolsó senkiházi, mocskos semmirekellő"...

Sok mindent tettem érte, a családom is, amiért a szülei hálásak, de ő így áll a dolgokhoz.

Ha csinál valami rosszat, azt megpróbálja rám kenni, kiforgatja háromszor, hiába mondják már a szülei is, hogy nincs igaza és hogy nézzen már magába. Leszidták, hogy hogy beszél velem, de nem hat rá. Nem rég már kiakadtam és elkezdtem sírni is a családja előtt, mert annyira megbántott előttük (ez este volt). A szülei összevesztek vele, én a vendég szobában aludtam, az egyik délelőtti busszal haza is jöttem. Azóta nem beszéltünk.

Az a baj, hogy ebben a kapcsolatban ő nagyon nagy biztonságban érzi magát, mert tisztában van vele, hogy szeretem. De most már úgy beszél velem, mint egy utolsó kapcaronggyal, mintha már nem tisztelne és szeretném, ha visszajönne a kapcsolatunkba a kölcsönös tisztelet és a szeretet.

Olyat is mondott már, hogy szégyenkeznie kell miattam, mert nyilvános helyen nem tudok viselkedni. Ugyanis ha elmegyünk valahova és akaratlanul mondjuk ránézek egy számomra fura emberre vagy egy "alkatrészére" például meglátok egy mondjuk neonos szivárványszínű cipőt egy abszolút piros "cicanacis" fiún, akkor mondom a barátomnak, hogy nézd már hogy néz ki az a cipő. Természetesen nem úgy, hogy meghallja vagy lássa, hogy róla beszélünk. De ez csak egy példa és elszoktuk röhögni, de nem is szoktam ezeken rágódni órák hosszát, csak megemlítem, ránéz, nevetünk és ennyi. Ezért is nem értem, hogy ezzel mi baja, amikor ő is benne van ebben a dologban. Ő is mondott már más emberekről véleményt, mint mindenki más egy másik emberről, hogy ennek ilyen meg olyan természete van, ezt ezért meg azért nem szeretem, hogy áll rajta a ruha...

Azt mondja mindig veszekedések után, hogy ne haragudjak rá, csak mindig felidegesedik és olyankor nem tudja kontrollálni magát. Viszont engem meg idegesít, hogy SEMMIT nem lehet vele normális keretek között, csendesen átbeszélni. És ő meg az idegességére fogja, hogy így viselkedik velem, nekem meg ugye nagyon rosszul esnek ezek a szavak és tettek.

Mit csináljak? Hanyagoljam pár napig és ne is reagáljak semmilyen üzenetére?

2014. aug. 12. 20:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
nem tudod röviden leirni ? nem sok mindenkinek lesz kedve ezt végigolvasni...
2014. aug. 12. 20:58
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha szereted, ha nem, dobd ki a P.I.C.S.Á.B.A, mert ez egy gyökér, rólad meg az írásodból látszik, hogy értelmes, okos lány vagy.
2014. aug. 12. 20:59
 3/13 anonim ***** válasza:

És minek vagy vele,még ezek után szerelmes vagy belé.

Ez csak még jobban el fog durvulni,mert egy önző,kihaénem kis fa szfej a barátod.El kellene hagynod a saját biztonságod érdekében,minnél hamarabb.

2014. aug. 12. 21:03
 4/13 anonim ***** válasza:
Nagyfater mondta mindig: "gyerek, ha nem megy röviden, akkor inkább ki se mond."
2014. aug. 12. 21:03
 5/13 anonim ***** válasza:
Valamilyen pszichiátriai betegségben szenved, valószinü hiperaktiv. menj el vele pszichiátriára, biztos van valami baja és akkor vagy terápiával, vagy gyógyszerrel segitenek rajta. Erről ő nem tehet hogy ilyen, hidd el annyit megér egy kivizsgálás hogy kiszürjék hogy milyen szinten és jelleggel beteg és segitsenek rajta. Nem elmebetegségre gondolok, de ahogy leirtad nekem egy ismerősöm viselkedése ugrott, és ez főleg genetikai hibából adódik.
2014. aug. 12. 21:07
 6/13 anonim ***** válasza:
Ez hiperaktív?Tudod mit jelent,mert ez egy bekattant őrült.
2014. aug. 12. 21:08
 7/13 anonim ***** válasza:
Félek, hogy a barátod nem fog megváltozni (mert ismerek ilyen embert). Esetleg, ha egy-két nő ott hagyja emiatt a viselkedése miatt, akkor talán észhez tér. Akkor működőképes egy kapcsolat, hogyha meg tudjátok beszélni a dolgokat, ne te legyél az, akin kitölti a dühét. Biztos, hogy ott hagynám a helyedben. Ha már most olyan félelmed van, hogy meg fog ütni...
2014. aug. 12. 21:10
 8/13 anonim ***** válasza:
Van a hiperaktivitásnak is különböző szintjei, szerintem el kellene vinni pszichiátriai ott meg tudnák állapitani, mi lehet a baja.. igy leirásból csak tippelek, de hogy kezelést igényel az biztos.
2014. aug. 12. 21:15
 9/13 Beniy ***** válasza:
Ez egy hihetetlenül jó példája annak, amikor az értelmes, okos lányok a tapló erőszakos idióták után mennek. :) Ez a marha eleve nem érdemli meg, hogy egyáltalán nővel legyen. Hajítsd ki a francba, hagy sajnálkozzon. ;) Aztán NE engedd vissza, mert ez fogja megkeseríteni az életedet.
2014. aug. 12. 21:17
 10/13 A kérdező kommentje:
Igazából amikor vele vagyok, mindig csikiz, piszkál, leállíthatatlan, hiába mondom neki, hogyha egész nap csikiz már 2,5 éve, ha nem megyünk sehova, az már unalmas és ráadásul nekem kellemetlen, mert tényleg csikis vagyok nagyon... Természetesen ha mondom neki, hogy hagyja abba, akkor veszekedés van belőle, mert hogy ő csak szeret látni engem nevetni... mondom ha percekig csikizel (mert ő nagyobb darab és sokkal erősebb, nem tudom visszacsikizni, nem is engedi egyáltalán), az már inkább szenvedés, mint jó ízű nevetés... Eleinte ugye cuki meg aranyos volt tőle, de már fuuuu.... mintha egy huszonéves nagy gyerekkel lennék együtt, mert még gépen játszik is (kocka) órákat, néha egész nap, főleg, amikor nem vagyunk együtt... és mindig kell valamit csinálnia, leállíthatatlan...
2014. aug. 12. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!