Férfiak és Nők! Ha olyan helyre járnátok dolgozni vagy tanulni, ahol az emberek többsége nem engedheti meg magának, hogy jól öltözött legyen, de Ti igen, akkor hogyan öltözködnétek?
Raktárban dolgozom, néha néha elmegyek több százezer Ft-os ruhákban is dolgozni: Armani napszemüveg, Diesel farmer stb... a bejáratnál végignéznek rajtam, volt aki beszólt, hogy b_zi vagyok, tegnap éppen p_r_szt voltam. Szerinted kit érdekel? Azért mert ott az emberek többsége nem engedheti meg magának a 150.000Ft-os napszemüveget, a 90.000Ft-os farmert, a 80.000Ft-os felsőket, ezért ne hordjam a saját cuccaimat?
A közvetlen munkatársaim nem utálnak, mivel/és nem vagyok nagyképű. Amúgy tényleg nem érdekel ki mit szól, jelenleg is kb. 5 másik munkahelyre van felvétel, illetve külföldön is van munkalehetőség. Ha kiutálnak ez miatt van másik lehetőség. Úgysem találnak jobb embert a helyemre, az emberek 95%-s számolni sem tud, és ezt vedd szó szerint, én meg fejbe programozok egy weboldalt.
Szóval nyugodtan lecserélhetnek, magukkal b_szn_k ki.
"Szerinted ez kit érdekel? Normális ember nem nézi le a másikat..."
Jól mondod, "normális ember".
Csak normális emberből manapság nem sok van.
Én amúgy a 3. válaszoló vagyok. Sokszor nem tudom mikor teszek jót. Csendes, visszafogott ember vagyok, ez miatt sokan hülyének néznek. Persze ha meg visszaszóltam valakinek, akkor meg én vagyok a nagyképű. Akkor kérdem: mikor teszek jót?
Na de jó, legalább jobbá tettem a mai napod :))
Egészségedre :))
Örülök, ha másokon segíthetek vagy jobbá tehetem a napját.
dehogyis járnék igénytelenül! az az ő baja, ha nincs stílusa, nem tudja hogyan kéne öltözni nyilvános helyen. ha én egy normális, igényes ruhában vagyok csak hajlandó emberek közé menni, akkor jogom van megtenni.
egyébként a stílus nem pénz kérdése. majdnem minden sarkon van turkáló, tele jól kinéző, divatos darabokkal. ugyanannyiba, sőt kevesebbe kerül mint a kínai ízléstelen vackok. innentől már csak intelligencia kérdése, h ki milyen ruhában jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!