Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Meg vagytok elégedve az...

Meg vagytok elégedve az öltözködésetekkel, ill. ha tehetnétek, hogy öltözködnétek?

Figyelt kérdés
kort,nemet légyszi.
2010. jan. 31. 10:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
hát én kicsit nőiesebben sokkal színesebben vidámabban 15/l
2010. jan. 31. 10:47
 2/9 anonim ***** válasza:

Alapvetően elégedett vagyok, de nőből (lányból) vagyok, mégpedig a vásárlás mániás fajtából. :) Tehát sokkal több kiegészítőt, ruhát vennék, ha tehetném, de inkább külföldi oldalakról rendelve. Sajnos ez nem olcsó mulatság, így nem nagyon tehetem ezt meg.

18/L

2010. jan. 31. 11:41
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
sajnos túl uncsin öltözködöm,szeretnék nőcisebb,csajosabb lenni. Meg kreatív...de azért próbálkozom :)
2010. jan. 31. 12:51
 4/9 anonim ***** válasza:
ja,28 L
2010. jan. 31. 12:51
 5/9 anonim ***** válasza:
Eddig nagy rock fanatikus voltam, külsőmben is, de most már nőiesebb lettem, sokkal csinosabb, és igazi cipőfüggő:D Úgyhogy most teljesen elégedett vagyok az öltözködésemmel!
2010. jan. 31. 12:53
 6/9 anonim ***** válasza:

én elégedett vagyok az öltözködésemmel

25F

2010. jan. 31. 13:29
 7/9 anonim ***** válasza:

Én ugy öltözök, ahogy nekem tetszik, és nem adivatnak. Teljesen jól érzem igy magam, köszönöm, és örülök neki, hogy nekem van önálló izlésem. Nem beképzeltségből mondom... ugyanis középrétegbe tartozok, turkálóbol öltözök, mert nekem ez tetszik és nem a tömegbutikok csillogó kirakata. Nem változtatnék semmit, ha valami megtetszik, azt igyekszem megvenni, de néha magamnak variálom át a ruháimat. :)

16/L

2010. jan. 31. 16:08
 8/9 anonim ***** válasza:

elégedett vagyok most is, ha több pénzem lenne, akkor változtatnék:)

megvenném a kedvenc designer darabjaimat (is) és variálnám a high street márkákkal. de jó is lenne:)

2010. jan. 31. 16:49
 9/9 anonim válasza:
één rasztahajat szeretnék :_D amugy az öltözködésemmel se vagyok megelégedve, szeretnék szinesebb ruhákat de annyira gyűlölöm az alakom hogy csak sötétet merek felvenni. sokak szerint már beteg vagyok mert 157 centi vagyok és 48 kiló:S de akkoris az összkép szerintem gusztustalan :D na mindegy bocsi az offért
2010. jan. 31. 20:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!