Meg vagytok elégedve az öltözködésetekkel, ill. ha tehetnétek, hogy öltözködnétek?
Alapvetően elégedett vagyok, de nőből (lányból) vagyok, mégpedig a vásárlás mániás fajtából. :) Tehát sokkal több kiegészítőt, ruhát vennék, ha tehetném, de inkább külföldi oldalakról rendelve. Sajnos ez nem olcsó mulatság, így nem nagyon tehetem ezt meg.
18/L
én elégedett vagyok az öltözködésemmel
25F
Én ugy öltözök, ahogy nekem tetszik, és nem adivatnak. Teljesen jól érzem igy magam, köszönöm, és örülök neki, hogy nekem van önálló izlésem. Nem beképzeltségből mondom... ugyanis középrétegbe tartozok, turkálóbol öltözök, mert nekem ez tetszik és nem a tömegbutikok csillogó kirakata. Nem változtatnék semmit, ha valami megtetszik, azt igyekszem megvenni, de néha magamnak variálom át a ruháimat. :)
16/L
elégedett vagyok most is, ha több pénzem lenne, akkor változtatnék:)
megvenném a kedvenc designer darabjaimat (is) és variálnám a high street márkákkal. de jó is lenne:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!