Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A mellkidobós, kivágott...

A mellkidobós, kivágott hosszujjú hülyén néz ki?

Figyelt kérdés
tegnap 08:54
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
25 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem több ilyen felsőm van, szerintem nem néz ki hülyén, ha van melled. Ha nagyon kicsi melleid vannak, akkor lehet hogy nem a legjobb választás. Milyen alakod van, mekkora melleid vannak?
tegnap 08:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is vannak ilyen felsőim. Nem néznek ki hülyén, bárki is mondta neked.
tegnap 09:48
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Igen
tegnap 11:13
 4/7 anonim ***** válasza:

Én viszont pont azért hordok ilyeneket, mert nem nagy a méretem

Mindenesetre hülyén egyik méreten sem mutat

tegnap 12:32
 5/7 A kérdező kommentje:
Nincsenek nagy melleim, 75/C a méretem. Nekem is vannak ilyen felsőim, csak egyik barátnőm beszólt, hogy tök hülyeség ilyet felvenni, döntsem el, hogy hideg vagy meleg időre veszek fel felsőt, nem ilyen kettő közöttit.
tegnap 12:38
 6/7 anonim ***** válasza:
69%
Nincs olyan, hogy direkt mellkidonós felső. Olyan van, hogy rossz méret vagy nem az alaknak megfelelő fazon. Vagy ugye az agyból induló feltűnési viszketegség. Eldöntheted melyikbe tartozol.
tegnap 20:21
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ja, barátnő irigysége is idetartozik, ha tökjó alakod van, és ezért szól le. Ez valószínű amúgy.

De hidd el, nehéz életed lesz, ha nincs annyi önbizalmad, hogy eldöntsd mit veszel fel és ilyen embereket tartasz a barátaidnak.

tegnap 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!