Miért van ennyi butuska, mellkidobós "instamodell" lány jogi karokon?
1.: Van pénzük rá.
2.: Könnyen kapnak gyakornoki és munkahelyet.
3.: Gondolnak a jövőre. Egy fullos, jogász csaj, az ideális trófea feleség! Azt hazaviheti egy gazdag srác bemutatni.
4.: Kis ésszel és szerencsével kifog egy olyan irányt, amiből kevés van idehaza, és még be is jöhet neki. Én pl. azt sem tudtam, hogy már van idehaza "drónszakjogász". LOL!!!
Elég magolni, nem kell gondolkodni. Jól mutat a szépség mellé, mert hát mégiscsak jog. Ad egy dr.-t a neve elé, ami növeli a sznobságát és felsőbbrendűségi érzetét.
Én legalább 10 csajt ismerek, aki jogra ment. Mindegyik felszínes, edzőtermes, műnő, mű hajjal, mű körmökkel, mű mellekkel, mű élettel.
"A kérdező kommentje:
Képes valaki végigseggelni öt évet dekorációnak ?? A magamutogatás egy teljesen új dimenziója ez nekem már :D"
Nem dekoráció!!!
BEFEKTETÉS!!!
Dr cím + jogi diploma + fullos 30-as nő jó kombó!
Ezzel tud társadalmilag és anyagilag magas pozíciójú férjet fogni!
20 éves jó volt izomTiby a csepelkülsői kondiból, de ő vagy a sitten vagy egy Fradi biztiőrként végzi.
De ha a lánynak van esze, akkor a jogi diplomával elvesz az ügyvédúr...vagy a fia...vagy eg gazdag ügyfél. És nincs gond!
Érted már?
Nálunk anno is sok ilyen volt, aki jelentkezett. Első félévben már kibuktak a vizsgák miatt, úgyhogy ott is hagyták a jogot, mert nem ment nekik. Egyébként ismerek olyanokat is, akik ilyen típusúak viszont mellette okosak is és jó jogász lett belőlük.
Megjegyezném, hogy nem csak magolni kell jogon, akik ezen az álláspontom vannak (tapasztalatom szerint) nem jogot végeztek csak távolról van egy ilyen elképzelésük az egészről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!