Melyik suliba érdemes mennem ezek közül?
Toldy Ferenc Gimnázium
Budao Ciszterci Szent Imre Gimnázium
Petőfi Sándor Gimnázium
Akit keresek főleg az a jó nyelvoktatàs és a jó közösség.. 10.es vagyok és már egy éve meg szeretnék válni a sulimtól.. örülnék, ha az odajáró emberek nem csak játszanának és tanulnának egész fiatal korukban.. persze, foglalkozzanak is a jövőjükkel ezért is kérdezem, ti, tapasztalabbak (mint én) ezeknek az információknak tudatában melyiket választanátok???
(ha tudtok valamit, vagy ajánlanátoi azt megköszönném)
Az hogy te melyik suliba szeretnél menni csak egy dolog. Közelítsd meg úgy a problémát, hogy melyik suli venne át Téged. Utána lehet véleményeket keresgélni.
A három közül szerintem a Toldy a legjobb.
Persze igazad van, például tavaly az Újbudai József Attila Gimibe akartam menno, hát 38an vannak egy osztályban, így pár perc beszélgetés után szépen el is küldtek:((( de remény hal meg utoljára.
Egyebkent koszi a valaszt:)
Ha mindenképpen váltani akarsz akkor a szüleid érdeklődjenek a Petőfiben. Én egyházi gimibe nem mennék de ez csak az én szubjektív véleményem.
Persze fel kell készülnöd arra hogy simán elhajtanak.
Egyébként milyen tanuló vagy? Az iskolaváltásnál a fogadó iskola megnézi hogy mit tudsz matekból magyarból és angolból. A 11. kerületi Bethlenben így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!