Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez a felső nagyon mellkidobós...

Ez a felső nagyon mellkidobós kép alapján?

Figyelt kérdés

[link]

S-es, 70 cm hosszú, ha számít valamit.

2017. jan. 17. 09:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nagy melled van, valószínűleg ki fog buggyanni belőle. Kis mellen nem mellkidobós.
2017. jan. 17. 09:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Elég mély a kivágása, és bő is, úgyhogy mozgásnál, hajolásnál tuti minden ki fog látszani.
2017. jan. 17. 09:38
 3/5 anonim ***** válasza:
alkatfüggő. nagy mellen mellkidobós, A kosaras mellen teljesen visszafogott.
2017. jan. 17. 09:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem meg nagy mellen se gáz, ha normális a melltartó és nincsenek összenyomva a mellek.

[link]

Mondjuk nagy mellűeknek általában nem állnak jól az ilyen sátor fazonok.

2017. jan. 17. 10:37
 5/5 anonim ***** válasza:

4: Csak amit belinkeltél, annál már eleve formázott a mellrész, és a melltartón kívül a felső is tartja a melleket.

A kérdező trikója meg nem tart semmit, ráadásul annyira bő, hogy hiába van rajta melltartó, egy óvatlan mozdulat és minden kilátszik.

Én ilyen lenge trikókat kis topp fölé szoktam felhúzni. Melltartóval gáz állandóan igazgatni, hogy ne látsszon ki a melltartó meg semmi sem.

2017. jan. 17. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!