Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Itt a tavasz, jövő hétre már...

Itt a tavasz, jövő hétre már közel 20 fokot mondanak. Lányok, elő fogjátok venni a napokban már a szandált, vagy még korai?

Figyelt kérdés

Én személy szerint nagyon örülök neki hogy megérkezett a kellemes idő, mikor még nincs túl meleg, de már langyos, enyhén hűvös van csak. A 15-20 fok közti időjárás a kedvencem, akkor hosszú nadrággal már simán fel lehet venni nyitott lábbelit, az nagyon jó érzés. Pont ennyit ígérnek jövő hét második felére.

Ti tervezitek jövő héten elővenni a szandált, sarut, papucsot, vagy még korainak találjátok?

márc. 1. 22:15
A kérdező szavazást indított:
biztos hogy előveszem, hosszú nadrággal tökéletes lesz 😊
nem biztos, de ha szép idő lesz jó eséllyel felveszem hosszú nacihoz
talán a hétvégén, ha már 20 fokos meleg lesz, addig nem
én a szoknyát is felveszem már, nem hogy a szandit 😂
biztos hogy nem fogok semmilyen nyitott lábbelit fölvenni most még
én még nyáron is csak zárt cipőt hordok...
43 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezt tavaly is megkérdezted.
márc. 1. 22:42
 2/17 anonim ***** válasza:
89%
Reggelente mínusz 2-3 fokokat mondanak. Szerinted az szandálos idő? Vagy leginkább lábfétises vagy? 🤦
márc. 1. 23:15
 3/17 hosszúhajú ***** válasza:
92%
Vicces. Nem akarok felfázni. Nem csak délután 2 kor megyek ki az utcára
márc. 1. 23:26
 4/17 anonim ***** válasza:
91%

ezek a kora tavaszi enyhe idők úgy szoktak kinézni, hogy délután 1 és 2 között egy kicsit bekarcol 15 fok fölé, picivel később ahogy lejjebb megy a nap, már hűl lefelé ezerrel, hajnalban megy a gyerek is beléd fagy.

bónusz, ha hozzá fúj a szél mint állat

márc. 2. 00:49
 5/17 anonim ***** válasza:
78%
Meg nem
márc. 2. 05:27
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha kora reggel és este is lesz legalább 10-12 fok. Addig legfeljebb napközben ha rövid időre megyek valahova és tényleg van 18-20 fok.
márc. 2. 06:57
 7/17 anonim ***** válasza:
90%
Újabb troll/fétis kérdés, amire felesleges válaszolni, így van. A válaszokat keresd meg korábban, és nem, nem érdekel, hogy "Nem én kérdeztem azokat", mert ez nem igaz. Már több ilyen is "elfogyasztott" az oldal. Volt már az esőkabát vs. esernyő, a pamut vs. műszálas zokni páros, valamint a városban mezítláb mászkálásra kíváncsi "kérdező". Talán beszélgessetek egymással :D
márc. 2. 07:24
 8/17 anonim ***** válasza:
81%
Tudom troll kérdés, de én a szandált maximum májusban fogom elővenni. Azért mert pár napig 10 fok fölé megy a hőmérséklet attól még nem fogom elővenni a nyári ruháim.
márc. 2. 07:57
 9/17 anonim ***** válasza:
Szerintem igen
márc. 2. 09:07
 10/17 anonim ***** válasza:

Nyitott lábbelit egyedül papucsot hordok, ha a kinti hőmérséklet 25+ fok fölé megy.

Egyébként nyáron is zárt cipőben vagyok.

Viszont a 17-20 fokban a pulóver nálam már lekerül.

márc. 2. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!