Mit vennétek fel ha mostanában lenne az osztálytalálkozótok?
2 hét múlva lesz a 10 éves érettségi találkozónk. Én soha nem értettem a divathoz. Nincs rossz alakom amúgy, de valahogy az öltözködés nem vonz. Sokat is csúfoltak az elején a gimnáziumban. A végére aztán beilleszkedtem, de van bennem azért egy olyan érzés, hogy most szeretnék majd minél csinosabb lenni. Vettem is már egy szép nyári ruhát, de sajnos ahogy nézem az időjárás előrejelzést 20 fokot mondanak maximum, az nekem nem ruhás idő, pláne ha estig maradnék.
Ti mit vennétek fel a helyemben? Nem elegáns helyre megyünk csak kézműves sörözőbe, úgyhogy túlöltözni sem akarom az alkalmat. Ha tudtok képeket is mutassatok légyszi! Haspólót, miniszonyát, tűsarkút nem hordok, minden más szóba jöhet.
Én se szoktam mindegyikre elmenni, de azért az 5-10-20 évesre el szoktam/ el fogok.
Mi nem nagyon szoktunk kiöltözni. Sima mindennapi utcai ruhában szoktunk lenni.
Szerintem egy kötött pulcsi + farmer jó kombó tud lenni
Egyberuha, blézer. Nem a hivatalos, hanem a laza fajta. Harisnyával.
Ha hidegebb van, arra is egyberuhát, vannak vastagabb anyagúak vastagabb harisnyával, bőrkabáttal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!