Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ki engedheti ezt meg magának?...

Ki engedheti ezt meg magának? Vagy mi a titok?

Figyelt kérdés

Szóval. 15 éves lny vagyok, nagyon szeretek öltözködni. Gyakran látom suliban, az utcán vagy akárhol máshol, hogy a tizenéves kortársaim converse, retro, replay és egyéb márkájú ruhákban járkálnak. Betértem énis egy-két üzletbe, de nem hiszem, hogy a fiatalok fele megengedheti magának, hogy pólókért kiadjon 5-6 ezret, nadrágokért pedig 20-30ezer forintot. Én fél éve könyörgök itthon egy nyomorult converse dorkóért (22ezer) és nem kapom meg, pedig gazdagok vagyunk. De ez más téma.

Te megteheted?

Hol szoktál ilyen márkájú ruhákat vásárolni?

Hol lehet olcsóbban vásárolni ezeket?

Mennyiért szoktál vásárolni?

2010. máj. 8. 19:48
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy converse cipőm, azt hiszem 3000 volt, turiből. alig használt, legalábbis a talpa alapján.
2010. máj. 8. 20:01
 2/27 anonim ***** válasza:
79%
Én is mindig nézem hogy a többieknek honnan van pénzük ilyen cuccokra. Én a jegyeimért kapok zsebpénzt (ötös=500; négyes=100) és sajna azért nem vagyok nagyon jó tanuló. (nem azért mert nem próbálkozom csak egyzsrűen négyes tanuló vagyok) így nem kapok sok pénzt. Hónapokig gyűjtögetek hogy vásárolni tudjak magamnak és akkor inkább olcsó cuccokat nézek ki magamnak.
2010. máj. 8. 20:03
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

Nincs titok. Lehet, hogy akiket látsz gyerekeket Retro cuccokban a szüleik erejükön felül költenek rájuk...

Van egy lány nem messze lakik tőlünk, szép csaj, fenn hordja az orrát, mindig Retro stb. drága cuccokban van, a szülei meg egy szakadt régi Suzuki Swifttel járnak....

És hány ilyen van.....

Mi is mindig jól éltünk, de anyukám (egyedül nevelt, jó fizetése volt mindig) annak ellenére, hogy futotta volna márkás cuccokra nem vett nekem olyat. Névnap- szülinap- karácsony volt az, amikor pénzt kaptam és olyankor a 20-30 ezer forintommal elmentem a Mangoba és megvettem amit akartam és amire elég volt a pénz.

Most már én is anya vagyok, így a pénzzel óvatosan kell bánnom, sokszor van az, hogy nem telik arra amire szeretném.

Amúgy imádom a Zarat, Pimkiet, de sokszor járok turikba is, mert arra mindig telik, 4-5 ezrem mindig van egy turizásra :) Ilyenkor az egész családnak veszek ruhát.

2010. máj. 8. 20:48
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, 25, L
2010. máj. 8. 20:49
 5/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. máj. 8. 20:54
 6/27 anonim ***** válasza:
60%
Simán lehet, h olcsón veszik meg a cuccokat. Mi jól élünk, márkás cuccokra mindig futja. Igazából a tesóim és az én ruhatáramban Puma, Adidas meg Zara márkák vannak főleg. Vhogyan mindig találunk olcsón (2-3000 Ft-t) jó minőségű és márkájú cuccokat. Ez a titka.
2010. máj. 8. 22:03
 7/27 anonim ***** válasza:
92%
én 14 vagyok, lány. Kb. egy hete beszéltünk erről anyámmal,mert egyik barátnőm pont ilyen, márkás cuccai vannak, állandóan olyanokban járkál. Anya azt mondta hogy nézzem meg azt, hogy például nekünk terepjárónk van, nagy kertes házunk, lakásunk, telkünk..stb. Nekik pesig van egy kis házuk és Peugeotjuk. Náluk az a titok, hogy ruhákra költenek nem pedig "megmaradó" dolgokra. Akkor értettem meg, hogy nem feltétlenül a ruhák a fontosak, és örülni fogok, hogyha majd elakarok költözni itthonról, anyáék tudnak majd pénzt, kocsit,lakást adni.
2010. máj. 8. 22:16
 8/27 anonim ***** válasza:

nagyon sok olyan gyerek van, aki azt hiszi, hogy mert retro meg replay akkor az már zsirkirály plusz egy fehér konverz aztán én vagyok az isten. közbe meg pont nem:S

én mostmár úgy vagyok, hogy inkább csak arra adok ki sok pénzt, ami tényleg nagyonnagyon tetszik és szükségem is van rá(pl.: most beleszerettem egy supra cipőbe, ami 36e szóval egy ideig semmi mást nem fogok venni). meg éljenek apu-anyu régi ruhái a padlásról:)

2010. máj. 8. 22:47
 9/27 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem,hogyha valakinek van 6 ezre egy nyomorult pólóra,aminek semmi fazonja szinte,csak rá van fosva ,hogy retro miért nem vesz már magának 2-3 normális,csinos felsőt? a retro meg a replay ruhák szinte olyanok mintha bemész egy kinaiba.Sőt,én kinaiban még jobbakat is találok,pedig ha nagyon akarnám futná 20 ezres gatyára de minek? veszek 20 ből 4-5öt aztán azokat elhordom 1-2 (van olyan amit több) évig, pedig ázsia center,kinai,turi,ilyen helyeken vásárolok..

Én inkább költöm fontosabb dologra ( ház,nyaralás) ,amik nagyobb élményt nyujtanak mint 1 farmernadrág.

2010. máj. 9. 00:59
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Dettó. Én még az olcsóbb márka kategóriából is alig tudok venni egy párat. Mire megint van egy-két új darabra, már az előző újak is lepukkannak, így mindig tök szakadtnak érzem magam. Pedig nem vagyunk szegények, de mégsem tudok így öltözni, nem az, hogy nem adnak, nem tudnak annyi ruhára adni. Pedig tényleg nem vagyunk egy csóró család. Ált van két-három nadrágom, két cipőm, néhány felsőm. Rendesen utálok suliba menni, mindig tök szarul érzem magma, mindenkinek annyi cucca van. És az még hagyján, hogy ruhák, de egy csomó táska, bizsu, hajba való meg minden... Honnan??
2010. máj. 9. 01:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!