Ujabb Csillag szuletik kerdes! Hogy engedheti meg maganak Fay Miklos hogy olyanokat mondjon hogy"makog mint Mate Peter"stb stb?
Figyelt kérdés
Egyszeruen megalaz neha szemelyeket,utalom....2011. ápr. 23. 22:34
1/8 anonim válasza:
Függetlenül a Te kérdésedtől,Én is elgondolgoztam azon,hogy Ő nem építő jellegel osztja a kritikákat,hanem szabályosan lehúzza az embereket.
Ő az a tipikus semmi nem tetszik fazon.
Lepontoz,alúlpontoz.Húzza a száját.
Nem szeretem.
2/8 A kérdező kommentje:
Es nem igazan ejt ki a szajan egy normalis mondatot...
2011. ápr. 23. 22:54
3/8 anonim válasza:
Érdekes. Szerintem pont ő az aki magok. Egy kerek mondatot nem tudott még elmondani...
4/8 anonim válasza:
Komolyan, Szirtes az egyetlen normális zsűritag, nem tudom, hogy tudtak ilyen hülyéket beválogatni...
5/8 anonim válasza:
Én úgy vettem észre, hogy Fáy még fél is az emberek szemébe nézni, ráadásul tényleg nem tud elmondani egy kerek egész és értelmes mondatot.
6/8 A kérdező kommentje:
Tenyleg,hogy lett kritikus egy olyan emberbol aki nem tud a masik szemebe nezni.Nem hiaba agglegeny,a mama szoknyaja mellett van most is.Ha nem tetszik neki valami akkor rondan megalaz valakit,ha meg tetszik akkor lesuti a szemet es habog.Azert egy kritikustol elvarna az ember hogy gyonyoruen kifejtse velemenyet,nem?
2011. ápr. 24. 09:48
7/8 A kérdező kommentje:
Szonja meg csak ajuldozik,Hernadi vagy sir vagy jopofaskodni probal.Szirtes az egyetlen aki normalisan el tud mondani egy ket dolgot.
2011. ápr. 24. 09:50
8/8 kokakólalájt válasza:
Minden zsűribe kell egy megmondóember, egy megosztó személyiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!